Øvelse
En øvingsdukke på en sykepleierhøgskole.
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Sigma 28/1,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger2172
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
ææææ på thumbnailen så det ut som en mummi
Amund O.
Svøpet og løvbladet ga sterke assosiasjoner til døden. Vanligvis liker jeg ikke helt midtstilte komposisjoner men i dette bildet synes jeg det fungerte meget godt. Vanligvis legger man vel friske blomster i fanget / på brystet til døde mennesker. Derfor blir det råtne løvbladet ett enda sterkere symbol.

Bildet skjemmes litt av skyggen pp høyre side av hodet, men hvis bildet er tatt på en øvingslabb er det lite å gjøre med lyset.

Tarjei Ekenes K.
amund har sagt det meste

flott komponert

kan lysnes noe/kontrast

:-D ! son tarjeiav !
Inger-Lise S.
Et sterkt bilde med god symbolikk. Bladet gjør mye her.
På thumbnailen så det ut som et lik,men dukken på bildet ligner ikke.Og det er vel godt. Uttrykket og bladet gir likevel ingen tvil om symbolikken her.
Skyggene skjemmer litt (etter hva jeg har lært her på dotten), men de er jo svake da.

Mvh Inger-Lise
Avsluttet .
Jeg må innrømme at det er noe uklart for meg hva du har ønsket å uttrykke her, Gunnar.
Dukken er så åpenbart syntetisk, og bladet er så åpenbart plassert der det ligger at jeg skrus helt av emosjonelt. Jeg synes rett og slett dette blir for ''pseudo'' til at jeg gidder å engasjere meg.
Beklager, jeg skulle gjerne ha skrevet noe hyggelig om bildet ditt, men det beste jeg kan si er at det er gledelig rektangulært.

Mvh Ola.
Avsluttet .
Bildet er bra hvis man ser på det tekniske, toner og komp fungerer, men min mening er at innhold skal komme før teknikk, og da stiller bildet svakt. Blir veldig stivt og oppstilt med bladet, og jeg skjønner heller ikke symbolikken her.

er enig med Ola E på alle punkter

Ø
Carsten A.
Jepp, som Ola-E.

MVH CA
Inger-Lise S.
Hei igjen. Jeg var spent på kommentarene du fikk her. Det er jo ingen tvil om hva du vil formidle her,og det er jo sterkt, men jeg har spurt meg selv ''hvorfor''.. At det ble oppstilt var vel ikke til å unngå..

mvh Inger-Lise
Gunnar B.
Takk for ærlige tilbakemeldinger alle sammen. Ja hvorfor tar noen bilder av en fugl, en vannflate med en skipsside i bakgrunnen for eksempel. Kanskje det er noe som skjer inni hodet på fotografen. Det ser vakkert ut, og fotografen har lyst til å formidle det til andre. Jeg ble slått av den lille baby prøvedokka som lå i en seng på en sykepleiehøgskole. Tenkte på studentene som forsøker sårskift, gjennopplivning og andre prosedyrer på denne dokka. En død dukke som kanskje kan redde liv hvis studenten får god trening. Ved å legge et vissent blad på dyna, forvandlet dukka seg for meg. Jeg fikk assosiasjoner til døden. For å snu det på hodet; hvis flesteparten av foto.no sine fotografer sendte inn bilder med alvorlige motiver, så hadde man kanskje stilt spørsmål ved noen som dristet seg til å vise en blomst?
Hvis det er noen som synes at bildet er ''sterkt'', så er jeg også av den oppfatning. Men det er ikke pent.
Hilsen
Gunnar Bye
Carsten A.
Sterkt var det nok ikke nei, dette virker nok ikke (som muligens tilsiktet) i det hele tatt.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu