........Lonely tree!!
Utstyr
  • nikon d100
  • 28-105 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126822} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jan O Ø.
Hei.
Bildet ser for meg ut som en dårlig kopi. Skulle nesten tro det var scannet med en dårlig scanner. Treet blir nesten helt svart med få detaljer. Samtidig synes jeg at ''gjerdet'' blir litt rotete.
Mvh. Jan O.
Eli B.
Jeg har en annen oppfatning av bildet enn Jan. Jeg synes bildet passer med litt støy. Det er fin dybde også, selv om treet muligens er vel midtstilt. Det er mulig at man kunne lekt seg litt med kompen her. F.eks beskjære i nedre kant og legge treet mer til høyre. Ellers synes jeg at ensomheten til treet kommer klart frem her. Kanskje du også kunne prøvd bildet i sort/hvitt?
mvh Eli
Roger K.
Jeg har samme oppfatning som Jan når det gjelder den tekniske kvaliteten. Enten er dette meget dårlig scannet eller så er det kraftig komprimert. Noe galt er det hvertfall...

Når det gjelder komposisjonen er jeg enig med Eli...;-) I tillegg syns jeg det ble for mye av grusveien i forgrunn.


mvh
Roger
Avsluttet .
Komposisjonen og plasseringen av elementene + høydeformatet synes jeg er bra. Det tekniske faller igjennom og ødelegger etter min oppfatning et bilde som kunne vært mye bedre. Dårlig scanning slik andre kommentatorer antyder er det vel neppe siden det er tatt med digitalt utstyr. Dårlig komprimering/etterbehandling er vel mer sannsynlig.
Nichlas K.
Likte kompet osv. Men hva har du gjort med etterbehandlingen. Krympet og blåst opp osv? Pikslene tyter jo ut her.. Vil se en bedre behandlet versjon, for bildet var spennende. Fine farger. Ikke prøv det i s/h..
juan carlos o.
Hei, takk for kommentarer og jeg vil si at bilde er litt manipulert med tanke på få en effekt som jeg syns er litt kult, men kanskje jeg bomma med balanse.

mvh
jc
Øyvind L.
Liker ikke støyet jeg heller. Ville heller ikke hatt treet sentrert. Ville hatt det mer til høyre/venstre. Kanskje venstre.

Støyen er nok det som plager meg mest!

Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu