Kopiert på albuminpapir
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1429
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126818} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ronny Manuel D.
tøft
Inger-Lise S.
En original positur på modellen din. Varme,gode hudtoner. Jeg syns det er litt Odd Nerdrum over dette,og da ikke bare pga fargene.
Nyansene i bakgrunnen gjorde seg. Uskarpheten får biildet til å ligne på et maleri i dette tilfellet.Jeg liker dette godt.

Mvh Inger-Lise
André M.
Masse mystikk og udefinerbar stemning (i positiv forstand).

Fargene ble imidlertid litt for intense etter min smak, og jeg savner skarphet i bildet. Uansett teknikk (albuminpapir), gir jeg kritikk med utgangspunkt i hvordan bildet presenteres på skjermen. Og DET blir dessverre for ullent og fargerikt for min smak.

Uten å se originalen på papir, er det selvsagt vanskelig å danne seg en idé om hvorvidt det er mulig å scanne dette skarpere. Desaturering i PS er muligens helligbrøde i forhold til gjengivelse av det håndverksmessige, - men jeg er overbevist om at det ville skape et mer severdig web-bilde.

Bjørn J.
Bildet er tatt med et pinholekamera og dette er bortimot maks skarphet du kan få meg dette kameraet. Kameraet er bygd i tre, har ingen lukker eller objektiv. Blenderen er f. 287
Dag T.
Et bilde jeg har sett på mange ganger, men som det er vanskelig å skrive noe om. Det ser ut som han delvis svever, delvis står i strukturen i bildet. Rar stemning.

Skulle jeg pirke litt måtte det være at det er litt lyst nederst på ryggen, jeg kunne tenke meg at det ble dempet litt der.
Wigdis W.
Har sett på dette bildet flere ganger jeg også og syns det er knallbra. Det appellerer veldig til meg . Utrykk, komposisjon, farger og struktur utgjør en helhet jeg sjelden ser her på foto.no. Dette blir bokmerket og sett på flere ganger.
Arne S.
Meget bra! Jeg kan se lenge på dette. Belysningen gjør at blikket dras mot rumpa. Vet ikke om det er fordel. Det er utvilsomt en bakdel.

:)
Erlend S.
Jeg er skeptisk til oppskarpingen her. Jeg synes at de lange linjene bak på bein og kropp står fram som kunstig oppskarpet, og føler at det ikk matcher den bløte teknikken som er brukt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu