Musvåk
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • D1X
  • AF-I 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger988
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126780} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Nils B.

Stilig kar eller frøken dette. Pent bilde som absolutt setter seg fast på minnet. Selve musvåen kommer godt frem mot bakgrunnen, men om du tar en titt nederst på den store steinen så har du fått en eller annen strek der hvor bildet heller over mot blått. Bildet virker noe oversaturert i bakkant, og da spesiellt i det området ved steinen.
mvh Turvenn Nils
Frode A.

Et fint bilde av en flott fugl.

Bildet er skarpt og fint, naturtro farger og med en fin effekt med snøen som gjør at det ser kaldt og rått ut. Stubben som musvåken sitter på er også veldig fin til dette bildet syns jeg.

En ting som irriterer meg noe er den steinen i bakkant som på en måte deler bildet på midten. Sikkert vanskelig å unngå i opptakssituasjonen men lell :)

Mvh: Frode
Jan-Eilert P.

Knallflott Musvåkbilde. Kan være enig i kritikken angående steinen som ''deler'' bildet i to, men allikevel knallflott! (Det skulle være mulig å rette med retusjering om ønskelig også) Syns også det er spennende å se bilder av en fugl som ikke er av de mest vanlige kadaverfuglene som fotograferes på åte.

Er dette bildet tatt på åte eller i reirsituasjon?

Jan-Eilert
Thor B.

Meget flott bilde av Musvåk.Bildet fremstår meget flott ikke oversaturert i bakkant. slik det vises på min skjærm.Vel stenen er nevnt.Ikke lett å få gjort så meget med det der og da.Men stenene virker noe dominerende Må ha vært noen spennende timer Dere hadde der ute.

MVH TBH
Bård Lauris H.

Supert... !! Det eneste jeg limme tenke meg er litt mer avstand til bakgrunnen.. men det er vel ikke så lett å styre... Bra!!!
Bjørn E.

Takk for kommentarene.

NBH: Det er faktisk ikke gjort noe annet med bildet enn veldig moderat UMS på motivet i forgrunnen.

Jan- Eilert: Bildet er tatt ved åte, musvåken satt og ventet på att hønsehauken skulle bli ferdig å spise, se bildet til NBH bilde nr. 160549

mvh Bjørn
Svein B.

Henger meg på tidligere gitte kommentarer, meget flott. Jeg ville nok valgt litt større avstand til bakgrunn om mulig, evt blurre bakgrunnen litt ned i etterkant. Ser ut som det er bra fart på åtene deres. Spennende.

Mvh
Svein B
Rolf S.

Flott bilde av Våken, jeg syns bakgrunnen er ok.
Mvh Rolf
Stig B.

Enig med RS her; flott bilde, liker bakgrunnen. Tror kanskje jeg ville hatt våken ytterligere litt til venstre i bildet, kanskje beskjært tettere inntil greina. Teknisk meget bra.

Mvh Stig
Jonas L.

Meget pent bilde av musvåken, et av de bedre jeg har sett av arten som jeg kommer på i farten.

mvh JL
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu