Tja....,er interessert i å vite om dette funker,og evt. hva som kunne/burde ha vært gjort annerledes...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-02-13 18:55:52
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105 mm Macro
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger272
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Hei Marianne

Jeg synes det er en fin kombinasjon av farger. Det er godt flyt slikt sett og ikke noe som trekker ned slikt sett.

I og med at det er så tett på ville det kanskje etter min subjektive mening være en fordel å ikke ha med den lille fliken nede i venstre hjørne, som jeg regner med er blomsts kant og bakgrunn. Dvs en liten beskjæring på høyresiden.

På den andre siden vill man da ikke fått med gule fargen på blomsten i venstre side av bilde, og det ville nok blitt en litt rar flateindeling på fargene. Hmmmmm.....ble med ett litt usikker på hvordan jeg ville gjøre dette, men det er jo egentlig en honnør til deg da. Du har kanskje funnet idealutsnittet likevel, men somsagt så var det den fliken nede til venstre jeg er litt usikker på.

Flott farger !!!

Svenn
Avsluttet .
Hei igjen

Jeg mente en liten beskjæring på venstre siden i min forrige kommentar.

Svenn
Steinulf L.
En estetisk nytelse. Problemet med å gå så nær er det grunne skarphetsplanet. Her ser det ut til at skarpheten havner mede på det grønne bladet. Det burde vel vært på kronbladet.
Kurt S.
Enig med Steinulf ang. skarphetsplanet. Dette ble kanskje litt for nært? Likevel: Nydelige farger/fargenyanser og fine linjer.
Kurt
Øyvind A.
Mye bra her, friske farger og herlige flater/linjer.
Men det mørke hjørnet liker jeg ikke. Og siden overgangene og flatene ellers er så myke synes jeg også det forstyrrer litt at deler av det grønne er såpass skarpt. Om det var mitt bilde ville jeg beskjært vekk en del nede for å få vekk det skarpeste i det grønne + beskjært så mye på venstre side at det mørke forsvinner. En alternativ behandling av det grønne kunne være å gjøre det noe mykere.
Ø.
Marianne M.
Takk for kommentarer dere! Nyttige synspunkter.... Har laget en ny versjon etter forslag fra Ø.A.Beskåret i det venstre hjørnet og gjort det grønne bladet mindre skarpt.

Kurt;Du stiller spørsmålet om det ble for nært? Tja,jeg vet ikke..det var flatene og de myke linjene jeg ville ha fram,og da valgte jeg dette nære utsnittet. kanskje det sees best om et tar et par skritt tilbake fra skjermen ;-}

Mvh Marianne
Venche J.
Ahh, versjon to ble da flott. At du har fått frem den flotte strukturen i blomsterbladene gjorde sitt til at jeg stoppet opp her hos deg.

Nydelig farger.

Wenche.
Øyvind A.
Ja v2 ble skikkelig lekker.
Ø.
Kurt S.
Har vært 2m bak skjermen. V#2 ble flott--:)
Kurt
Inger-Lise S.
Behagelige farger her!Liker linjeføringen og syns v#2 er virkelig fin!

Inger-Lise:)
Marianne M.
Takker så masse for nye kommentarer.
Wenche; Fint at jeg fikk deg til å stoppe opp ;-}
Kurt; Smilte da jeg leste kommentaren din. Jeg må av og til ta meg noen slike turer bort fra skjermen når jeg ser på enkelte bilder ;-}

Mvh Marianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu