Månen
jeg synes bildet mitt er bra men det var mye tåke når det ble tatt så det ble dermed litt uskarpt.
Utstyr
  • canon 10d
  • -
  • Brennvidde1250mm
  • Blender-
  • Lukker10s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger478
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
kine n.

oi dette var jo utrolig tøft! har du gjort noe med det i ps? ser litt sånn ut pga stjernene og fargeovergangen fra konturen til månen til det mørkere feltet på høyre side, men utrolig kult bilde uansett :)
Markus H.

Jeg la på stjerner i ps men det var utrolig venskelig pga. tåken. månen er utrolig gul men den er ikke redigert ingen falskt lys osv. Bildet er tatt under solnedgangen og det er derfor månen er lys på siden og gul.
Avsluttet .

sinnsykt fint bilde. men hvordan kommer du så nærme månen?
er det bare brukt optisk zoom? elr

kanskje jeg tar veldig feil, men hadde vært fint med et svar. lurer veldig

er amatør jeg da.

keep on the good work .
Markus H.

Til kai: jeg har en stjerne kikkert en (sky watcher) 1250 mm som jeg har fått et adapter til som passer 10d en. alt er manuelt innstilt og det er derfor månen er litt uskarp.

mvh markus
Bjørnar R.

WOW! Utrolig bra!!!
Dette bildet likte jeg!!!
Lykke til med videre fotografering!

Mvh Bjørnar
Krister D.

Har bare lyst til å nevne... Stjernene ligger da vitterlig BAK månen...
Her kan man se sternene igjennom månen, og det blir ikke helt troverdig for meg. Månen er jo fortsatt rund selv om man bare ser en liten del av den.
Tenk på det neste gang du legger på stjerner.. :O)

Bare et lite lite tips...
Øyvind A.

Stjerner foran månen! Ja den er god :-)
For øvrig ikke spesielt bra. Månen er veldig uskarp, og det ser ut som strølys, reflekser eller noe har skapt problemer for deg også.
Ø.
Markus H.

jeg er klar over det med stjernene det var det som var vitsen. hva er bak månen?det vear derfor jeg la stjernene der og ikke på den andre siden.
bildet er uskarpt pga mannuell innstillinger med en stjernekikkert uten zoom er det vanskelig å få det til.
men jeg syns det var bra
Tor-Erik E.

Alt for uskarpt. Med en stjernekikkert må det være mulig å få dette mye bedre. Når du ser i søkeren på kikkerten, klarer du å få månen helt i fokus da, eller har du feil med fokuseringen på kikkerten. Om månen er i fokus når bildet blir tatt, er det speilslag i kameraet som rammer deg... Enig med KD angående stjerner i forkant av månen.
Markus H.

det som er problemet med fokusen er at linsen er manuell og det gar inne an å ha autofokus på 10den. når kanten er skarp er midten uskarp og omvendt men jeg skal høre om det gar an å kjøpe no gear slik at det blir bra.
Tor-Erik E.

Jeg bruker heller aldri autofokus når jeg tar månebilder. Jeg stiller alltid inn manuelt. Du sier: Npr kantene er skarpe, er midten uskarp. Da ville jeg kjøpt meg noe nytt. Høres ut som du har feil med optikken.

Mvh Tor-Erik
Markus H.

Skel sjekke det men det er en stjernekikkert med at adapter til vet ikke om det har noe å si. stjernekikkerten er flunk ny så det må jeg se nermere på.
markus
Stein Oleiv B.

jeg likte dette bilde og jeg. synes at tåken bare gjorde seg her. litt uskarp, men d gjor ike noe, d forsterket bare ''tåke-effekten''. men det jeg stusser på erde små stjernene som er ''bak'' månen.Der månen er svart er det også noen stjerner. Kan d være støv eller noe?

mvh SOb
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu