Skarv i solnedgang
Bildet er tatt sent i desember, så solnedgangen kom tidlig. Kom meg ikke så mye nermere og prøvde å lage en brukbar komposisjon med frostrøyken opplyst av solen. Litt venting før noen måtte vifte til tørrk
Bildet inngår i albumet Namsos - Skal æ vis dæ by'n æ bor i....
Utstyr
  • Canon T-90
  • Sigma 600 mm. f.8 Speiltele
  • Brennvidde600mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeFuji Sensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger668
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124973} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Gunnar M.
Pent bilde fine farger. Jeg vet ikke om det er komprimeringen, utsnitt eller begrensningen i objektivet som gir litt lav konstrast eller uskarpehet?
Hilsen Gunnar
Inger Anne Maritsdotter V.
Syns du har fanga lyset bra her , du kan med fordel kutte bort øvre del av skogen , dette ble veldig uskarpt.
-iav-
flemming r.
Fint komponeret skarv motiv.
Rune Edvin H.
Sybes hele åsen bør være der. Fint sammensatt bilde bra lys. Synd skarvene ble litt diffuse
Rune
Jóhann Á.
Takk til alle!
Gunnar: Optikken er ikke noe superoptikk, men pleier å levere Ok hvis fotografen holder ellers! Jeg syns ikke bildet ser dårlig ut på filmen, men ut av skannet var det veldig uklart og med lav kontrast. Prøvde å gjøre noe med begge deler, kunne vel kanskje gjort enda mer.
Inger Anne: Skjønner av din kommentar og Rune sin at jeg har havnet litt midt i mellom her når det gjelder bakgrunnen. Og det er ikke altid heldig.
Kjartan T.
Motivet synes jeg er bra, lyset er spennende, men den tekniske kvaliteten er ikke god nok slik bildet fremstår her. Kan være enig i at det bør beskjæres i toppen.
Kurt S.
Noe små tekniske svakheter.
Synes du har valgt et passende utsnitt og det er helt ok at du ikke har tatt med toppen av åsene og himmelen. Det er skarvene og det flotte lyset bak som er hovedmotivet. Dersom fjelltoppene og himmelen skulle vært med ville dette bare dratt fokus bort fra hovedmotivet og virket forstyrrende.
Som nevnt et superflott lys i bakgrunnen og et vakkert bilde.
mvh Kurt
Jóhann Á.
Takk igjen.
Kjartan:Må sette bildet under lupen. Slik det står nå kan det tyde på at noe har rørt litt på seg under opptaket. Må i hvert fall finne ut om det er opptaket eller skanneren.
Kurt: Som jeg skulle sagt det selv!
Inger Anne Maritsdotter V.
Synes at lyset og skarvene er det som gjør hele bildet her så flott:)
-iav-
Carsten A.
Bra, men skarvene er på litt lang avstand. Utsnitte bli bedre med noe beskjæring overfra og fra høyre. Speiltele betyr desverre ofte at bildet blir litt vel mye soft.

MVH CA
Steinulf L.
Flott mykt fujilys. Savner litt strammere utsnitt ja.
Jóhann Á.
Takk til dere også! :o)
Ser at her også kommer det tips om et noe tettere utsnitt. Det kan nok ha noe for seg, det..
Avsluttet .
Hei Jòhann

Et herlig motiv, men det ble som du sier noe uskarpt. Med den lukkerhastigheten ville det sikkert bli bra med stativ og selvutløser. Hvor er stativet når man trenger det liksom ?

Svenn
Fred S.
Har ikke sett dette bildet før, Johann ! Namsos ? ...og skarv ? Hvor da ? De teknisker sakene er nevnt av andre, utsnittet likeså, men selv om alt ikke er perfekt her, kunne du selvsagt ikke la et slikt motiv seile sin egen sjø. Godt forsøk; artig med de to øyene; den ene med busker, den andre ''bevokst'' av skarv. Ken dessuten ikke la være å kommentere den fine tåka i rødt lys i bakgrunnen: Yummi !

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu