Som haremets blondine ble hun selvfølgelig hetende Mææærilyn...





Bildet inngår i albumet Sau -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger766
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124928} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Trond H.
Det tette utsnittet gjør at det ikkje er så farlig at Mærilyn er midtstilt. Ellers så er det jo teknisk meget bra, veldig flott dette her.

Moro bilde å se på (ull)dotten.

MVH TH
Marianne M.
Hei Øyvind
Disse dyreportrettene dine er ubetalelige.....;-}Mærrrrilyn er intete unntak.Jeg kommenterte akkurat noe som et rett-på-portrett,og det må vel dette også være.Ser ut som om du har fanget henne midt i en lang enetale....om et eller annet meningsløst ;-} Et lite rosaskjær gir det hele et enda mer feminint preg,men hun har ikke rukket å riste av seg høyet før fotosession,så ulla står ikke til hennes velpleide saudehaud(som de sier i Nordfjord).Ørene er flotte.....

Hilsen Marianne
Odd Tore S.
Mææærilyn kaster i alle fall ikke bort pengene på make-up! Men lyse og rette øyenvipper er kanskje in i hennes kretser.
Ellers har hun store og regelmessige pupiller i forhold til standard utendørs sau.
Som vanlig et artig og godt portrett fra din hånd.
Odd Tore
Hans Jacob H.
Likte det intellektuelle uttrykket hos denne fruen.
Hans Jacob
Krister B.
Et ullent bilde av en gresselig hårball - og det er positivt ment! En skikkelig sau! Rett på! Har egentlig ingenting teknisk å utsette på denne, og minnes faktisk et maleri i liknende stil... Men det er nok munnen og særlig tennene som er mest fascinerende på dette bildet. Må vel være fordi det er der selve bræket kommer fra. Sylskarpt. Landbrukshøgskolen neste!

Så kan man begynne å fundere. Er det et vink til tilskueren? Alt tilskueren får er en sau, så derfor må tilskueren være en sau? Og er vi ikke alle sauer, på en eller annen måte, slik vi godtar all verden byråkrati, lederskap, moter? Nei, det er jo en familial sau! Så da betyr det altså at sauen er å regne som en av familien, er det kanskje snakk om at vi må hjelpe alle disse stakkars sauene, som hele tiden dilter etter. Nei, nå gir jeg opp!
Bjørn H.
Kul munn, kule ører, og nok et kult sauebilde - -

Ser ikke altfor smart ut ..., men sikkert snill :)

Bjørn ;¤



Knut L.
Du har taket på blondiner, Øivind, - og dette var et skikkelig fint portrett med øyenkontakt og sjarmis-smiiil !

Flott teknisk. Applaus - og :-))).

mvh
Knut
Stine J.
Sauer er ålreite dyr og Mæææærilyn er sikkert intet unntak. :-)
Temmelig rett på sau/ulldott, men det fungerer fint med ulla som rammer inn ansiktet. Hun ser ut som hun har rullet seg i høyet og bræke kan hun jo og. Bra lys og skarpt og fint bilde av et ålreit dyr. :-)

mvh Stine
Arne S.
Sensuelt og sanselig :) Bææ!
Espen P.
Har hørt om bildekritikk og om hva som skal sies og etc etc etc. Følte for å si som jeg mener om dette bildet. Ikke noe særlig. helt meningsløst. Det gir meg ikke noen ting. Tett bilde av en sau, det er alt.
Leste også gjennom komentarene du har fått, de virker litt sånn. ''klapp og klem'' de også. Bildet er som å ta et portrett av en krabbe... eller en sjøstjerne..

ePsen
Espen P.
I dag satt jeg og leste en artikkel som het; ''Sauer er allrighte dyr'' Der var det et bilde av en sau. Skjønte da at bildet ditt absolutt har noe ved seg i en gitt sammenheng. Bildet ditt hadde gjort seg til de grader i den artikkelen. Måtte bare si det - når jeg så det.

ePsen
Øyvind A.
Takk for kommentarer.

Midtstillingen og ''rett på''-orienteringen er en del av regien. Og Mææærilyn tygger drøv, det er derfor hun slenger med kjeften.

Krister: Hehe, du drar det langt, men det er jo greit nok.

Dette er mitt utgangspunkt: Når en er husdyrbruker og besetningen er tilstrekkelig liten, blir dyrene individer med personlighet. Som katter og hunder. Prøv å pleie nærkontakt med en sau over tid, så skal du se at den har like mye personlighet og læringsevne som nesten hva som helst annet innen dyreriket. Jeg har stor glede av å portrettere disse skapningene og forsøke å få fram deres særegenheter. Selv om den siden kanske ikke angår betrakteren.

For øvrig ligger det et visst kommersielelt potensiale i slike bilder.

Ø.

Carsten A.
Dette er rett og slett et skikkelig fint portrett. En sak for seg er lysvalget og den øvrige teknikken - den er jo prikkfri - men her er det også god, levende kontakt (også øyenkontakt) med modellen. Likte dette, det er ikke nødvendig med eksotiske skapninger for å lage gode bilder!

MVH CA
Øyvind A.
Takk for det Carsten.
Det du skriver etter siste komma er et viktig poeng som mange overser.
Ø.
Odd Eirik S.
En svært levende presentasjon. Mangler bare lukten for å føle at jeg er 100% tilstede. Virker som det er god kontakt mellom fotograf og sau.
Synes det ble et flott saueportrett. Bildet har en god porsjon personlighet og tror også som du påpeker at dette har et kommersielt potensiale.

mvh
OddES
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu