kløver
Bildet inngår i albumet Natur -
Utstyr
  • casio , qv-2800ux
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger127
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124550} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Rune H.

Hei Ingunn :)

I forhold til en del av de bildene du har lagt inn i det siste så synes jeg at det blir svært mye å forholde seg til. Jeg tror du med fordel kan prøve å isolere mer av motivet. Finne hovedmotiver hvorpå det ikke er så mye annet rundt som skaper uro i billedflaten.

Ta eksemplet her - nemlig det du har som tittel - kløver. For å fått mer fokus på selve kløveren, så kunne du ha fjernet blader og strå som virker forstyrrende. Bladet nede i høyre hjørne tar mye fokus - likeså alle de tørre stråene som dominerer venstre billedkant. Da ville kløveren blitt satt mer i høysetet - den ville ikke hatt elementer hverken foran seg eller på samme plan, men heller hatt en mer mørk bakgrunn, som hadde fremhevet den (kløveren) og vanndråpene, som jeg synes er med på å gjøre en del av motivet.

I og med at det blir så mye å forholde seg til, har heller ikke søkeren i kameraet klart helt å vite hva den skal fokusere på (antar at det er autofokus som er brukt) - noe som har medført at hovedmotivet blir noe uklart.

Ellers så kan det virke som om bildet er tatt midt på dagen - da lyset virker noe hardt.

Synes dette bildet - bilde nr. 157063 - er mer i riktig retning. Selv om det også her er en del å forholde seg til, så blir komposisjonen mye bedre enn i kløverbildet.

Kommentaren er ikke ment som kritikk - men som tips :)

Ha en fin helg!

Rune :)
Ingunn E.

heissan Rune :)
Ikke vær redd for å gi meg kritikk ;) hehehe - jeg blir glad for alle tips og vink jeg kan få!!!

Jeg synes du har helt rett når det gjelder at det for mye greier rundt kløveren, for det er jo egentlig vannet på kløveren jeg ville fange (!) Hehehe
Du har rett i at det er tatt midt på dagen.

Takk for at du har tatt deg tid til å kommentere bildet mitt :)

God helg til deg og
fra ingunn :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu