'Vår i granskogen''
Driver en del med trearbeid. Tresorter som bjørk, or, kastanje, lønn, furu, valbjørk og kirsebær er favorittene å jobbe med.

Gran derimot har jeg aldri hatt sansen for i så måte. Da kan en trøste seg med at den i alle fall kan framstå som svært fargerik på våren :)

Bildet er tatt i mai 2004

Versjon 2 er lagt ut for å vise hva som var utgangspunktet for arbeidet med versjon 1.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-26 18:50:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Sony Cyber-Shot DSC-V1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt som TIFF.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124357} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kurt S.
Synes dette ble et fint naturutsnitt.
Dekorativt med flotte kontrastfarger.
Det ville også være verdt et forsøk å få til et bilde av bare en eller to av de fine konglene med litt grønt rundt. Altså et macrobilde.
mvh Kurt
Lars J.
Flotte farger, men litt mye skygger.......
Kjartan T.
Dette motivet har jeg også sansen for, men har strevd en del med å lykkes i å ta gode bilder av granblomstringa. Jeg synes ikke du lykkes i noen større grad - For dette blir hverken fugl eller fisk. Det blir alt for mye å forholde seg til (virrvar av grener, knopper og skygger) uten at det tilfører bildet noe mer.

Mitt tips er å gå nærmere for å isolere en enkelt del av motivet som kan være spennende. Den øverste tuppen ser jo bra ut i så måte. Hvis du skal vise mer av blomstringa ville jeg ha lett etter et større utsnitt som kunne ha vist litt mere av skogsmiljøet (kanskje også som bakgrunn der en mindre del av motivet var en liten forgrunn).

Ville også ha tatt bildet på en tid da du unngår så harde skygger og lys.
Rune H.
Hei :)

KS og KT: Skulle absolutt ha hatt muligheten til å tatt gode macrobilder av enkelte av knoppene. Kameraet begrenset en del her. Men nå er Nikon D70 kommet i hus, så i løpet av våren så vil jeg tro at det skal gå an å komme enda nærmere inn på tilsvarende motiver :)

KT: Har lagt ut originalen min - hvor det var flere trær i bakgrunnen. Regner likevel med at det var en enda større del av skogsmiljøet du hadde sett for deg.

Takk for konstruktive tilbakemeldinger!

Rune :)
Sidsel A.
# 1 klart best. Inntrykket blir renere, nesten ''monumentalt''. Du kunne klart gå nærmere innpå også, men, men fargene og utsnittet gjør dette bildet severdig som det er også.
mvh Sidsel
Bjørn H.
Hei Rune ..

Syns du absolutt har fått noen kloke tilbakemeldinger her ...

Bildet er helt okkk .... med fine farger ...

Men sier meg enig i at kompet kunne vært bedre .., og da tenker også jeg at ved å krype tettere på, vil du få et mer spennende resultat -

Bjørn ;¤

Inger-Lise S.
Et bra utsnitt med lekre farger.Men jeg tror også jeg ville gått mye nærmere og isolert et element her. Litt av en farge på himmelen.

Inger-Lise:)
Johan K.
Hei
Fargerikt bilde. Men som andre, foreslår jeg også at å gå nærmere innpå vil bli bedre. Tror ikke noen beskjæringer vil komme til rette her. Men, ved en senere anledning ville jeg gått nærmere på, konsentrert meg om færre greiner. Ikke nødvendigvis helt macro-tett-innpå... Selv om det også kan fungere

Johan
Stine J.
Et friskt og fint motiv, men som de andre ville jeg nok ha gått nærmere og gjort et mye mindre utsnitt for å få et renere uttrykk. :-)
mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu