Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5 DX
  • Brennvidde27mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker30s
  • FilmtypeISO 200, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger507
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124208} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Frode K.

Fint bilde som skaper en trollsk stemning. Muligens ville jeg klippet bort noe til venstre og høyre, sentrert det litt. Liker lysstemningen veldig godt.
Inger-Lise S.

Et nydelig motiv. Flott lys og skygge her. Jeg ville ikke kuttet en mm.. Skyggene i sneen til venstre er lekre og høyresiden følger lyset.
Meget bra syns jeg.

Inger-Lise:)
Frank K.

Flotte former og lys, hvor skyen står i motforhold til snøens antydning til ''nattblå''(spenstig ord, hehe). Har ikke bilderedigeringsprogram her, men jeg forestiller meg at det litt gråe i snøen vil bli mer ''ekte'' om du tar litt inn på levels i begge sider. Dette øker kontrasten, så kjør forsiktig. Vil prøve dette når jeg kommer hjem. Skyggene fra venstre, ble hverken det ene eller det andre. Det samme gjelder for kvistene til høyre.
Erik A.

Definitivt et severdig bilde, med en sær blanding av farger og lys. Det kalde månelyset over den glitrende snøen er rent lekkert, og framstår som nesten ulogisk i forhold til det varmglødende solnedgangslyset på skya bakenfor. Som FK sier er ikke kappingen av skyggene til venstre og tørrkrattet til høyre helt heldig, de virker tilfeldige fordi man ser rett og slett for lite av dem. Linjeføringen og flukten i fargeskya skjæres også av litt for tidlig i bildekanten. Jeg tror bildet hadde vunnet på å strekke utsnittet noe horisontalt, litt mer panorama med andre ord. Skya hadde blitt mer ''hel'' og fått flyt og flukt, samtidig som skygger og kratt i bildekantene hadde virket mindre amputerte. Dette sammen med en bitteliten beskjøring i bånn, hadde gitt et mer harmonisk komp - mener jeg. Men hva gjelder lyssetting og farger, så er dette i sannhet et sjeldent og særs vakkert bilde! Bra jobba!
Oddvar B.

Enkelt, men trolig noe av det beste jeg har sett her inne på en stund.. Skyggene til venstre er litt synd men bildet bør ikke beskjæres her. Mulig det kan kuttes ørlite i bunn og strekkes i lengderetningen (spes. høyre side) som EAA også er inne på. Farger, lys og linjer forøvrig er superb.
ob
Bjørn J.

Smålekkert og litt annerledes landskapsbilde. Med fin bruk av lyset og komposisjon har du klart å skape litt spenning i et i utgangspunktet kjedelig motiv.
Skyggene av trærne til venstre må selvsagt være der, egentlig ville jeg hatt litt mer av dem med.
Kurt S.

Hei.
Flott, rolig nattstemning og fine, dempete farger.
Fint å se hvordan det glitrer i snøen.
I likhet med de andre skulle jeg gjerne ha sett litt mer av skyggene til venstre, men da måtte du ha hatt et litt annet standpunkt.
Skygger gjør seg godt på slike bilder.
Buska helt i høyre bildekant kunne kanskje vært klonet bort, men det blir pirk. Ellers fine former og linjer du har fått frem i snøen.
Vakkert !
mvh Kurt

Gaute B.

Tusen takk for konstruktive og gode kommentarer og innspill. Bildet er beskjært noe både til venstre og i nedkant, og det er grunner til at de ble beskjært på denne måten, bl.a. vegetasjon som ble ''ufullstendig'' i bildet.

Faktum er at jeg for 4. gangen denne uken egentlig var på jakt etter Aurora, men nok en gang glimret hun med sitt fravær. De har til og med mer nordlys på Østlandet enn det vi har her for tiden........ En tendens jeg ikke kan like..........
Venche J.

Hærlig bilde Gaute. Støtter meg til kommentarene til BJ.

Eurora kommer til oss i februar. (trøste, trøste) :)

Wenche.
Frank K.

En justering på mitt eget innlegg: Sitter nå på en bedre skjerm og fargen/kontrasten sitter bra.. Jeg har igjen uttrykt meg litt klosset på enda ett av dine bilder. Det jeg utrolig nok mente med: ''Skyggene fra venstre, ble hverken det ene eller det andre.'' Var at enten kunne jeg tenke meg å se mer av skyggene, eller så kunne de vært helt borte, fordi disse liksom bare /stikker litt frem/. Capisch? :-)
Gaute B.

Den er grei, Frank. No harm done
Nichlas K.

Veldig stemningsfullt bilde. Pluss for himmelen! Litt synd med de skyggene på venstre side. Kan kanskje klones vekk?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu