Soldagen
Etter 2mnd i fravær var det godt å se sola igjen.
Bildet inngår i albumet Natur -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D-100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123722} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.
Hei Tom! Et nydelig bilde som vekker minner. Jeg husker jeg skrev et dikt en gang om når sola dukket fram etter mørketiden og at aldri sto den oss så kjær som da.Tror nok du er enig i det.
Fine fargetoner her.

Inger-Lise:)
Gaute B.
Flott bilde, Tom. Ikke ulikt et som jeg har etter å ha vært på samme sted (ihvertfall nesten) til samme tid. En flott himmel vi hadde i dag, ja. Lekkert!
Jan R O.
Synes det ble en god del for mørkt i forgrunnen og heller ikke heldig med buska som stikker opp over fjellene. Tror du skulle jobbet litt mer i terrenget her.
Jan
Lars L.
Masse helt uinteresang forgrunn som ikke bidrar til å fremheve stemningen av solas tilbake komest. Generelt sett masse gjengrodde skygger. Beskjæring til venstre virker tilfeldig, og store deler av himmelen er ikke interessang.
Arbeid med et standpunkt og tettere utsnitt, sørt for å få en aning detaljer i sygger å spill på overgangen mellom lys og mørke.
Johan K.
Jeg synes bildet er pent, og jeg kjenner igjen følelsen, når sola kommer tilbake. Så på en måte fungerer bildet veldig bra! :)
Men, som andre synes jeg forgrunnen skurrer litt. Spesielt den buska som stikker opp. Mulig et annet standpunkt, men mindre konsentrasjon av forgrunn hadde foreviget denne soldagen litt bedre.

Johan
Janne L.
Fin himmel med nydelige farger. Forgrunnen er for mørk og for domminerende. Det blir liksom litt mye av den. Kutt litt i bunnen, så kommer himmelen til sin rett.
Janne
Kay R.
Hei Tom...

Pent men dåg mørkt.. Himmelen har æ ingenting å utsette på. Den e flott med gode toner. Enig med dæm som synes forgrunnen e for mørk. Det blir den nok hær. Bilde e pent å se på tross alt..
Ha en fin kveld..

MVH Kay.-)
Bjørn H.
Flott utgangspunkt dette Tom -- Lyset er jo bare helt digg...

Litt mørkt foran her, og buska faller litt dumt inn -

Bjørn ;¤
Venche J.
Nydelig lys Tom.
Ja, no e ho tilbake - hadde nå bare skydekket hatt vett til å fjerne seg fra de nordlige strøk så hadde alt vært såre vel. :)

Bittelitt mørkt i forgrunnen.

Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu