Raya,-dronninga av Blefjell...
Synes selv dette bildet er herlig,men min oppfatning tror jeg nok er litt farget av kjærligheten til hunden... Dette er tatt på toppen av vår tomt på Ble, og Raya liker godt og stå og skue over fjellet ''sitt''.. Denne dagen blåste det dessuten godt!
Utstyr
  • Nikon Pronea S
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeKodak advantix 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger113
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1233} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Fridgeir W.

Et godt dyrebilde som sier ''mektig''. Det er en majestet som værer ut i naturen på hunders vis. Han bryr seg ikke om at du gjør en ''mennesketing'' som å fotografere, han er i sitt rette element. Gratulerer.
Audun S.

Jobb videre med motivet. Ta av henne markeringshalsbåndet, mer luft foran hunden og la gjerne halen vises. Klarer du å ta bilde av fuglehunden mens den tar stand på fugl (gjerne rype men ikke nødvendigvis), og samtidig fuglen vises i bildet, er du kommet langt. Men det er jo et annet bilde. Eller hva med å fotografere henne i søk etter fugl, bildet blir somregel bedre hvis det skjer noe. Er det et rent portrett du er ute etter kan du gjøre det bedre enn dette. Lykke til! ;-)
Helene S.

Jeg synes dette var flott!! Ser nesten ut som hun mediterer.. Likte også den vinkelen du har brukt, her er hunden virkelig kongen på haugen :-)
Kyrre A.

Likte dette jeg og.
Men tok du bilder fra andre vinkler også ? Du kunne ha fått med noe av utsikten sammen med hunden. Men, som nevnt det ville være ett annet bilde :-)
Frøydis A.

Dessverre tok jeg bare dette bildet av henne der og da.. Men har en haug med bilder av henne i andre situasjoner, så det kommer nok fler etterhvert.. Har dessverre ikke fått tatt noen bilder av henne i ''jakt-situasjon''.. Først og fremst fordi vi ikke bruker henne i jakt,men hun er likevel flink til å ta stand og løpe opp ryper. Men vi mennesker er litt tregere til å merke at det er ryper i nærheten når man bare er ute og går en tur. Så det kan bli vanskelig å få tatt noe bilde hvis man ikke går med kameraet klart. Men det hadde vært morro og prøvd,så jeg skal ta med ideen videre! Tusen takk for komentarene!! (og ja,jeg vet at markeringshalsbåndet ødelegger litt...)
:)
Avsluttet .

Veldig bra, men uten halsbådet hadde det nok blitt enda bedre ja!!

Stå på! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu