On the Beach
Fiat 600 still going strong i speilende varmedis på den endeløse stranden ved Punta Rasa ved Atlanterehavet noen mil syd for Buenos Aires.
Bildet inngår i albumet Argentina - Jeg skal forsøke å legge ut en serie med bilder fra Argentina etter hvert fra Ildlandet, Patagonia, Pampasen og det sydlige og nordlige Andes. Med den sterkt devaluerte pesosen er Argentina blitt en rimelig turistmagnet og et ypperlig reisemål for den som liker storslått natur. Noen bilder fra Buenos Aires kommer nok også.
Utstyr
  • Nikon D70
  • 300mm AFS + 2xkonv.
  • Brennvidde600mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger665
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122995} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Dette var et veldig annerledes og stilig bilde. Uskaprheten var ganske snaal, men det funker absolutt. Komposisjonen og fargene hvar kule, men er det gronne (beklager manglende bokstaver) eksos eller skyer? skjonte ikke helt det...Har du lagt paa et PS filter?
Ketil K.
Takker - trodde det var enkelt å se at det var strandvegetasjon, som på grunn av varmedisen gir speilingseffekt. Ingen filtre benyttet, kun økt fargemettningen. Uskarpheten kommer av varmedisen som nevnt og bruk av 600mm brennvidde på største blenderåpning med liten dybdeskaprhet, og der fokus ligger på bilen. Dermed kommer gutten nærmest kamereaet utenfor skarphetsplanet.
Arne S.
Herlig, halvsurrealistisk bilde der uskarpheten understreker den visuelle spenningen. Ideelt sett burde hodet vært fristilt fra vegetasjonen bak. Men det er ingen stor sak. Jeg liker også de klare fargene.
Christer B.
Helt herlig. Eneste jeg kan pirke i er at hodet til gutten kræsjer litt med horisonten som Arne nevner. Til tross for uskarpheten har jeg en fornemmelse av at gutten ser på meg, og det er åpent for flere tolkninger her.
Dag J.
Herlig snodig dette. Veldig stilig hvordan den lille Fiaten henger i luften.
Ronnie S.
' Å hildrande du'' :-)
Herlig å se uskapheter som fungerer.
Rune Edvin H.
Her spiller farger, kontrats, komp, uskarphet og innhold godt på lag. Får en følelse av at det er kanllvarmt . Lurer litt på hva han har i skulderbagen, men er i alle fall sikker på at bilen er hans. Bildet er fett som fy og jeg kunne godt tenke meg å ta det selv.
Rune
Venche J.
Minner meg litt om stilen din fra India. Selv om den var mer humpete, så var den herlig sett med mine øyne.

Liker bildet, og syntes absolutt det fungerer til tross for uskarpheten. :)

Kjenner jeg deg rett så kommer det mer.

Wenche.
Avsluttet .
Virkelig lekkert og småmerkelig det hele. Men duverden hvor severdig dette er.

-k
Ketil K.
Takker for kommentarene. Jeg var usikker på hvordan dette bilde ville oppfattes, så hyggelig med de positive kommentarene. Enig i at det ble linjekonflikt mellom guttens hode og bakgrunnen. Bruk av hildringer kan være gøy det, skulle gjerne hatt et bilde der Fiaten hevet seg helt fra bakken, men da måtte jeg hatt bedre tid og større avstand/lavere opptakshøyde. Og Rune, ja det var varmt så det holdt. Wenche: Her er det brukt en helt annen teknikk enn Indiabildene du viser til. Der var det brukt lang lukkertid for å få til uskarpheten, mens her er det meget kort lukkertid og som sagt stor blenderåpning og stor brennvidde med lav dybdeskaprhet, som sammen med varmedis og avstandsforskjellene i bildet gir noenlunde styrt uskarphet.
Bjørn H.
Rart bilde som jeg liker -

Bilen er jo helt ''snacksy'' ... det er også fargene og disen ...

Minuset må være hodet som tangerer de grønne buskene i toppen ...

Bjørn ;¤



Jan Fredrik I.
Kjempetøft komp.
Et anerledes bilde som jeg liker veldig godt og synes den ''overdrevne'' fargemetningen er med på å høyne uttrykket i dette bilde.
Flott levert.

Jan Fredrik
Jan W.
Gir meg assosiasjoner til vannfarger på litt vått papir Ketil.

Uten at jeg kan si at jeg lar meg rive med, så har bildet allikevel kvaliteter som er visuellt forførende på en for meg noe udefinerbar måte.
bra jobbet og sikkert samme magefølelsen som fikk deg til å legge det ut.

Mvh. Jan
Carsten A.
Litt det samme inntrykket som Jan W. - men ikke noe som jeg tror holder i det lange løp.

MVH CA
Tarjei Ekenes K.
fin plassering av elementene og fargene
hever dette bildet

liker det

du bryter noen regler og lykkes

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu