I farta!
Endelig en solskinnsdag! Vi benyttet anledningen til å gå på lekeplassen og leke litt. Her er Anna i full fart på huska. :)
Prøvde å finne en litt mer spennende vinkel enn tradisjonelt...
Bildet inngår i albumet JENTENE MINE :-) - Denne serien viser bilder av jentene mine - Astrid på 9 år, Anna på 7 og lille Andrine på 3 år.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-14 15:22:47
    Versjon #2
Utstyr
  • Olymus digital, mju300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger436
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122817} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Ann-Silje K.

Bra vinkling, og velegnet familiebilde. Hvis jeg skal klage på noe så må det være at skarpheten er forskjellig på høyre og venstre side i bildet, ser ikke noen grunn til at det skal være sånn.
Oddbjørn W.

Hei Hege!
Her har du ''skutt blink''. Like bildet godt. Det kvadratiske formatet på bildet er helt korrekt tilpasset ''budskapet''. Blikket søker automatisk inn mot sentrum - et herlig pikeansikt. Det sjenerer ikke meg noen ting om ikke den ene foten ikke er helt skarp - bilkket søker mot midten uansett.
Hvis det er noe jeg ville forandret på måtte det være den øvre halvdel av bakgrunnen. Særlig det gul/orange huset tar litt oppmerksomhet. - så jeg ville nok ha bluret den noe.
Men alt i alt : Et herlig bilde!

mvh
Oddbjørn
Ann F.

At skarpheten er ulik i høyre og venstre del av midtmotivet, kommer antagelig av at du ikke har holdt kamera parallelt med den unge madammens kropp. Har ingen stor betydning.
Morsomt barnebilde, ville beskåret tettere fra alle kanter - ovenfra for å unngå det flerfargede i bakgrunnen som distraherer, fra bunnen og fra sidene for å balansere og for å få tilnærmet kvadratisk utstnitt som en motvekt mot det runde bildekket.
Gjerne litt inn på dekket ovenfra og nedenfra og (nesten) inntil fra sidene.
Mvh Ann
Monika J.

Morsomt bilde og jenta har jo ett kjempefint uttrykk. bra
Hans Henrik F.

Dette var jo et actionfylt og spenstig barnebilde! Jeg synes du klarer å knipse en daglidags begivenhet som vil være fin å se på senere også. Da er favoritthuska og gode gamle vinterstøvler fine å se på. Dette er langt mer spennende enn om du hadde tatt bildet fra siden av huske eller lignende. Det hadde kanskje vært fint om hele jenta og hjulet hadde vært skarpt? Ansiktet får du fint med!
Steinulf L.

Heller mer til at det er bevegelsesuskarphet i venstre fot. Fint bilde, tåler noe tettere beskjæring som foreslått av AF.
Hege J.

Hei alle sammen og takk for raske tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk! :)

Var inne på tanken om tettere beskjæring selv også, og legger ut en versjon slik Ann foreslår. Har også raskt klonet vekk de ''verste'' forstyrrelsene... ;)

Mvh Hege
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Hege.

Eg syns dette blei et godt bilde p.g.a. kameravinklingen og sjølve dybden du då fekk i bildet.
Syns naturleg nok at #2 vart best og selvfølgelig hadde det vore meir ønskelig med ein meir dus bakgrunn , men veit at det er ikkje så godt å få til med det kamerautstyr som du har.
God ide dette her;-)

Mvh Inger Anne
Stine J.

Hei Hege! Her var det fart og spenning for Anna. Du har knipset i rette øyeblikk hvor alt stemmer, blikk, avstand og vinkling. Litt uheldig med den uskarpe støvelen, men det gjør ikke noe for helhetsinntrykket. Versjon 2 ble best. :-)
mvh Stine
Elin B.

Heisann! Takk for kommentaren på bildet mitt. Jeg likte v2 best. Synes bildet ditt var artig, litt anderledes enn alle andre barnebilder.

Mvh
Elin
Anne-Grethe S.

Hei Hege.

Eg må få skryte litt av kreativiteten din. Du får slike ''kvardagslege'' situasjonsbilder til å bli spennande ved å bruke fantasien og ''prøve og feile (?)''. Her har du ikkje feila i alle fall.
Versjon 2 synest eg blei best. Der blei ikkje bakgrunnen så dominerande.

mvh
Anne-Grethe:-)
Camilla S.

HEIHEI!

Dette var et gøyalt hverdagsbilde som skårer bra her.
Er enig med det som blir nevnt ovenfor her, men alt i alt, så var dette et godt bilde. Kjempe spennende, fint at du fikk ansiktet såpass skarpt og fint.
V2 fungerer best.

Takker også for kommentarer på bildene mine:)

-Camilla
Bjørn H.

Virkelig et koselig bilde fra hverdagen og fra barn i farta :)

Er uenig med kapping her ...

Syns motivet og huska kler den luften som er i orginalen V1. Ingen behov for å gjøre det mer snuppete :))

Artig vinkel -

Bjørn ;¤
Hege J.

Takk for hyggelige og konstruktive kommentarer!
Setter stor pris på hver og en av dem... :)

Her har det stort sett, med et hederlig unntak(!), vært enighet om at bildet trenger tettere beskjæring enn opprinnelig valgt av meg. I andre sammenhenger har jeg fått råd om mer luft rundt motivet. Hmmm... Ikke enkelt for en nybegynner, dette! ;)
Smaken er vel forskjellig her som ved mye annet. Personlig likte jeg versjon #1 best, mest pga at utsnittet i versjon #2 ikke ble kvadratisk pga dekkets form i den aktuelle vinkelen. Vil derfor vurdere å gå for versjon #1, men med litt ekstra bluring og fjerning av sjenerende detaljer. Men igjen, takk for synspunktene deres!

Mvh Hege
Inger-Lise S.

Hei! Et fint barnebilde! Godt uttrykk på jenta og god kontakt dere i mellom.
Det eneste sted jeg ville kuttet var oppe,for å unngå den rotete bakgrunnen.Jeg tror motivet kommer bedre fram da.

Inger-Lise:)
Inger-Lise S.

V#2 ble virkelig fin.Beskjæringen hjalp mye!

Inger-Lise:)
Janne L.

Dette var et kjempefint bilde. Jeg likte v 1 best. Synest v 2 ble for trang. Det lyser glede av jenta. Kjempegod ide, veldigt kreativt. Det er virkelig fart over bildet.
Janne
Kay R.

Fint dette Hege... Du har truffet bra med fokus og skarpheten e ok. Fine farger og fin bevegelse... Synes du har vært litt uheldig med bakgrunnen men det hører vel til miljøet. Ville ikke kutta etter versjon 2 da dette tar bort bevegelsen og innlevelsen... Et tøft barneportrett...

MVH Kay:-)
Inger Lene H.

Bakgrunnen er nevnt...ellers et fint bilde! Bra blikkontakt, fint plassert fokus. Liker v#2 best! ;)

-il
Hege J.

Takk til dere siste også! :)

Ser det er uenighet om hvor mye luft som bør med her, altså valg av versjon #1 eller #2. Litt forvirrende hvis jeg skal prøve å lære noe av dette, men litt greit også. Ville vært kjedelig her på ''dotten'' hvis alle var enige! ;) Dette viser jo bare at smak og behag er forskjellig og at det ene gjerne ikke er mer ''korrekt'' enn det andre.

Ha ei god natt! :)

Mvh Hege
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu