Utstyr
  • Canon eos 10 d
  • canon macro lens ef 100mm usm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Venche J.

Er du blitt alkymist nå da Monica? :)

Sett med mine øyne ble dette lekkert.
Litt synd med den sterke refleksen på den bakerste dråpen.

Kreativt og flott.

Wenche.
Inger-Lise S.

Nydelige fargenyanser og fint lys. Lekker bakgrunn. Jeg ville muligens ha kuttet ca 2 cm i bunn.
Bra fokus på den nærmeste dråpen.

Inger-Lise:)
Einar Y.

Hei Monica.
Mulig det er skjermen min som viser mye rart,bruker en relativt frisk LCD-skjerm fra Samsung,men synes det ble mye støy her?Høy ISO?
Ellers et greit utgangspunkt for viderebehandlig.
Hva med ett ørlite hakk mere til høyre med kamera?
Synes den bakerste dråpen ''henger''litt fast i den fremste...
I slike støysammenhenger så driver jeg nå og prøver Noiseware-plugin til Photoshop CS,og den virker rett og slett forbløffende bra etter litt ''spaketrekking''...
Tone B.

Hei Monica,

Dette var da riktig så lekkert! Liker godt fargetonen og lyset. Enig med Wenche ang sterk refleks på bakerste dråpe. Ville også kuttet litt i bunn og fjernet den lille flekken ca midt på bildet i forkant.

mvh Tone
monica p.

Hallo til dere og takk for komentarer.
Ser problemet selv også, men klarer ikke å gjøre så veldig mye med det uten at det bare blir masse mer støy, og jeg synes det holder i massevis med det som allerede er der:o))
Kanksje ikke verdens mest spennende motiv, men i mangel på noe annet er jo vann ganske greit, og ikke minst utfordrende, tror det må være klin umulig å få de dråpene helt skarpe.
Men det får bli vann på menyen en stund til, her regner det slik at det er helt umulig å komme seg ut uten at fotoutstyret blir helt gjennomvått.
Mvh Monica:o)
Steinulf L.

Spennende verden du viser oss her. På macronivå har du neppe dybdeskarphet til begge dråpene. I dette tilfellet ville jeg om mulig ungått at den forreste skygget for dråpen bak. Er den bakerste dråpen på siden, trekker den muligens mindre oppmerksomhet og det gjør ikke noe at den fremstår som uskarp.
Christian P.

Dette var et nytt og spenndende motiv. Klarer ikke å forestille meg hva dette er, det ser ut som to dråper på et teppe? Lyset her er ekstra morsomt, fint og gullaktig. Det skal vel være mulig å få alt skarpt vel - som du ønsker deg - med enda mindre blender og muligens kanskje ved iso-justeringer.

Det er en litt for skarpt lys som penetrerer den innerste vanndråpen, etter min mening, men ellers syntes jeg at dens uskarphet ikke gjør noe. Det ser mer ut som en refleksjon av den første.
willy m.

hei Monica..så ikke at du og hadde et dråpebilde ute..morsomt..:) dette var spennende og fint..for min del gjør det ikke så mye med at den bakerste er ute av fokus fordi det er den forreste som er hovedmotivet..enig med kutting et par cm. i bunn. og kanskje ørlite neat eller noiseware? mvh willy
Inger Anne Maritsdotter V.

Her likte eg best den fremste dråpen og det i forgrunnen sjøl om eg syns det også mangler litt på skarphet på den , det i bakgrunnen blei for ulllent og utbrent enkelte stader. Men et varmt lys i bildet.
mvh IAV
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu