Utstyr
  • Minolta dimage 7i
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger446
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122111} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Amund O.
Båten er plassert omtrent midt i bildet både i høyden og lengderetningen. Bakgrunnen er helt grei men ikke noe mere enn det. Det er ikke noe i komposisjonen som skaper noen form for spenning eller følelse av bevegelse.
For meg blir dette ikke annet enn en kjedelig avfotografering.
En annen plassering, f.eks. med mere åpent rom foran båten kunne ha vært bedre.

Partiet over og under broen er utbrent. Videre synes jeg den mørke rammen rundt bildet burde ha vært helt svart og ikke ujevnt farget slik den er nå.

mvh
Amund
Erling K.
Likte dette her! Enig med AOJ i at bildet er litt for midtstilt. Litt mere luft framom skipet hadde vært fint. Dessuten er bildet litt skjeivt. Det ser ut som om båten går i en svak oppoverbakke.

Mvh Erling.
Torbjørn K.
Jeg synes ikke bildet er så veldig skjevt, men perspektivet gjør at det ser ut som båten er på vei ut av bildet. Dette gjør det litt bedre enn om det hadde vært tatt rett fra siden. Komposisjonen forøvrig synes jeg desverre blir for kjedelig. Lyset er også noe kjedelig og brenner ut enkelte hvite flater på båten.

Mvh.
Torbjørn
Carsten A.
Motivet er vel egentlig ganske uspennende, og man må spørre hvilken billedmessig verdi dette skal ha. Jeg kan ellers ikke se noen grunn til at et slikt motiv skal serveres med såpass svak teknikk, hvor store deler av høylyspartiene er utbrent. Tekst i bildeflaten er heller ikke bra.

MVH CA

Avsluttet .
Enig med CA. At båten går i oppoverbakke gjør det ikke akuratt noe bedre.
Jeg får ikke lyst til å reise med denne båten, slik den er avbildet. Derimot hvis jeg hadde sett mere miljø, kanskje noen høye fjell og flott natur, ville jeg ha endret synspunkt. Jeg ville ha tatt med mere av miljøet rundt, for å få noe mere å se på og for å vise båten fra sin fine side. Jeg regner med at du har tatt bilde av båten for å vise hvor fin den er?
Stian Håpnes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu