''Prosjekt 4000: Mont Blanc I''
Bildet inngår i albumet Prosjekt 4000 moh. - Målet her er å bestige og ta laudable fotografier av flest mulige av Alpenes 61 4000-meter topper før knærne ryker, nervene svikter og gikten setter inn i utløserfingeren.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFuji slides
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger393
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121898} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Venche J.

Liker bildet ditt Gunnar, og får nesten litt påskefølelse av det på grunn av den flotte himmelen med kledelige bomullsdotter.

For min del så syntes jeg det prosjektet ser litt småskummelt ut. 61 topper sier du. Hvor langt er du kommet i rekka nå da?

Wenche.
Gunnar F.

Takk for tilbakemelding Wenche J.

Å spørre en ''wannabe'' tindebestiger hvor mange han har igjen, er litt som å spørre en kvinne om hun er jomfru... ;-)

Jeg skal dog røpe såpass mye: Jeg har vært på et tosifret antall og tallet er nærmere 10 enn 61. Og enda en ting: Mont Blanc er mer av en kondisutfordring enn en klatretur, om man velger en av de to normalveiene. Siden du her ser toppen fra (Sør-sørøst) er ikke blant dem.

Mvh. GunnarF.
Erik A.

Nå må du snart gi deg med disse bildene, Gunnar. Jeg blir snart sjuk av dette! Blir så fjellsugen at det er rent fysisk plagsomt snart! Tenk å stå i klokkestilla her - føle brevinden stryke huden, gyne fredfullt mot sola, og lye på ekkoet av småsten og iskoss som rakler ned langs fjellveggene et sted over turkise isflater... Mmmmhh...sukk!
Uklanderlig ''portrett'' dette. Et stabilt og pent komp/utsnitt, og eksponeringen sitter godt. Den svakt fallende ''skyline'en'' på tannrekka i front gir god djubde, og en linjeføring i noe som ellers fort kunne blitt bare en diger ''klump''. Skyene setter endelig liv og bevegelse i det hele... Bra fjellbilde med andre ord!

Pussig at du skulle legge ut akkurat Mt.Blanc, akkurat nå. Vi har nemlig en liten intern registrering (kall det gjerne konkurranse) på jobben, der vi teller antallet etasjer/høydemeter vi løper i trappene (heis=fyfy!). Målet er Everest. Og eksakt i det øyeblikk jeg nådde Mt.Blanc (yyeeeiii, førstemann!), så legger du ut bilde! Tøft.
Janne L.

Nydeligt bilde. Jeg håper at jeg en gang kan få ta slike bilde. Ligger i trening. Så kanskje om noen år.
Ofte synest jeg at naturen har vert enda mer fantastisk å se, enn hva jeg klarer å fange på film. Så det må ha vert en fantastisk opplevelse.
Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu