FARTSUHYRE I LUFTA?
Som kanskje nokon allereie veit, er eg i ferd med å prøva ut ein del teknikkar i PS og miksa litt med form og farge. Her har eg rett og slett berre brukt curves og snudd originalbildet 90 grader. Håpar at nokon ser det potensialet i bildet som eg ser, og at eg brukte rette verkemiddel i arbeidet med å få fram det abstrakte. Vi skal seia kva vi sjølve meiner om bilda våre. Eg er faktisk ganske nøgd, men eg vil likevel høyra kva andre måtte meina.

Utstyr
  • Canon EOS D-60
  • Canon Ultrasonic zoom 35-350 mm
  • Brennvidde350mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Jan Fredrik I.
Det er greit det skal være abstrakt men det gir meg ingen punkt å feste øynene på og ser mest ut som lek i Ps for meg.
Beklager men denne gangen traff du ikke meg.

Mvh

Jan Fredrik
Avsluttet .
Jepp, enig med jan her. Det er veldig viktig at øynene har noe de kan falle naturlig på..
Men fortsett i dette sporet.. kan sikkert bli bra det, blir spennende å se..
willy m.
heisann..synes det du gjør er spennende..er denne gangen likevel ørlite enig med de andre, men ikke la det stoppe deg..for å ta det som er positivt..fargebruken er god og det er gode kontraster.. spennende fargebruk synes jeg der fargene treffer hverandre godt. husk at når man komponerer et abstrakt bilde så gjelder komposisjonsregler på samme måte som ved et vanlig bilde selv om man nok har friere tøyler..jeg bruker ofte å bryte allle regler men mine beste bilder er de som har inne regelen om det gyldne snitt..bruk gjerne øyevandring altså la tekstur,farger former vandre i leseretning og ha gjerne inne punkter i bildet plassert i gyldent snitt som betrakteren kan feste seg ved enten ved å bryte en farge eller en form eller noe absurd..tenk og på hva du vil formidle..ved abstraksjoner som jeg tar der ''reglene''ofte brytes forsøker jeg å formidle skjønnhet..og der jeg holder reglene forsøker jeg å skape undring..det beste er nok en kombinasjon av alt dette men det er min søken etter det perfekte:)))))
mvh willy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu