Sageveien 17
f5.6, 1/4 sec., ISO 400, 18mm. Glemte stativ, men trodde ikke vi ville få tid til å dra til Sagev., men det fikk vi. Jeg måte bare gjøre det beste av det. Jeg likte den siste versjonen jeg laget i PSP9, så jeg setter den som hoved motiv. Ver 3 er den som er nærmest det orginale. Så, hva synes dere???
Fotograf
Utstyr
  • Canon 300D
  • CANON EF-S 18-55MM F/3.5-5.6
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger550
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Eventyrlig... Personlig ville jeg ha kuttet litt i bånn for å strammet opp komposisjonen. Liker uttrykket! Hei

Hanne
Birna R.
ukonsentrert uttrykk, svært venstretungt, og med et ubehagelig fargestikk som jeg misliker. toneskalaen er røff og skyggepartiene gror igjen. forgrunnen bidrar ingen ting, du burde ha vært både langt mer selektiv og kommet mye nærmere.

beklager. dette var ikke særlig bra. bestem deg for hva du skal ta bilde av og hva bildet skla formidle, deretter er det rett og slett en *jobb* som skal gjøres for å få løst oppgaven på et teknisk plan. trenger du stativ for å få til bildet som du ønsker, så er det en del av oppgaven.
Avsluttet .
Enig med Bjørn - bildet inneholder alt for mange elementer og blir for rotete. Gå heller INN på enkeltmotivene og jobb med dem...
Dag T.
Jepp enig med Bjørn og David. Det er mye fine detaljer i den fossen. Jobb mer for å finne hva det er som er interessant. Her irriterer særlig den hvite firkanten til venstre.
Carsten A.
Sterkt uenig med Hanne Ulla, og helt enig med BR. David og DT.

Halvskarpt må det selvsagt bli uten stativ og det holder ikke. Vurder gjerne tidspunkt for opptak når det gjelder slike bilder, akkurat i overgangen mellom dag og natt (nå i januar et sted mellom 15.00 ogg 16.00) får du blandingslys.

MVH CA
Per Ove H.
Lyset faller fint i bildet, men motivet må jeg nok si meg enig er rotet og forstyrrende. Det er ikke noen plass i motivet jeg automatisk vil rette fokus, for øynene bare flakker rundt omkring på let etter ''hva vil han jeg skal se''?! Til og med den hvite, skarpe firkanten DT nevner glir jeg forbi... Her kommer uttrykket ''Less is more'' til sin rett.
Så beklager - det ble rett og slett litt for mye i bilde.
Odd K.
Har vel glemt å si at jeg har ''fikset'' på lyset. Jeg ville ha det så mørkt. Orginalen er lysere og skarpere. Har lagt på et ''Salt and pepper'' filter for å ''myke'' det opp. Tusen takk for komentarer, lærerikt ;-) Det er morsomt å se hva andre vektlegger, man er jo ikke så objektive til sitt eget.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu