Catfight
Catfight......ja, sånn kan det gå når kvelden blir for lang og glassene blir tomme :)

Samarbeidsprosjekt mellom Anita Bormann, André Marhaug, Geir A Olsen, Vidar Vetland og meg selv.
Vi testet ut forskjellige lys-settinger. Kan tro vi koste oss i studio og at det ble mange rare resultater. Sjekk sidene til André Marhaug og Geir Andre Olsen, der finnes det noen andre eks.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1078
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_120299} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Trineab B.

He he artig, lite med god julestemning her
Avsluttet .

Kjempe artig bilde, dere er jo skuespillere i tilegg dere.

Bra lyssetting, men finner de formene nede til venstre litt forstyrrene, samtidig som jeg ikke ser hva det er for noe!

God Jul
Jon
Anniken S.

Skuespillere? Dette er jo ramme alvor :)
Nei, det tok litt tid før vi klarte å lage disse psyko utrykkene.
Jeg måtte le meg ferdig først. Anita var god fra første stund.
Det du ser nederst til venstre er sofa'en og skoen hennes.
Ble fasinert av utrykkene her. Det ser virkelig ut som en skikkelig catfight på slutten av julebordet. Liker lyssettingen på ansiktene. Syntes hver og en har fått en passe dose med lys. Dette er forøvrig et utsnitt av et annet bilde.
André M.

Kult, ja :-). Stakkars han som prøver å løse denne konflikten. Ut i fra uttrykket hans å dømme, - ser han ut til å ha mistet kontrollen fullstendig *s*.

Fortsatt riktig God Jul, Anniken. Mange gode bilder på hjemmesiden din også, forresten - fra en minneverdig søndag :-))
Anniken S.

Ja, André....han som prøver å komme mellom disse to må være klin gær'n :)
Fortsatt God Jul til deg også.
Jan-Eilert P.

Har sett på flere av bildene dine. Flere flotte portretter.

Til dette: Jeg syns dette er nesten- velykket. Morsomt ja, men det ser litt oppstilt ut. Tror dette hadde vært mye mer vellykket utenfor studio i en naturlig setting. Likte heller ikke kuttinga høyre side. Flott lyssetting.

JEP
Rhae M.

Dritbra Anniken!
Og du gjør deg virkelig som modell. Du klarer å få til ansiktsutrykk som mange ville ha slitt med.

Avsluttet .

Ikke mye å utsette på lyssettingen, fargene og skarpheten iallefall - du begynner å bli ordentlig bra på dette med studiobilder synes jeg. Tydelig utvikling å se fra du begynte å legge ut bilder her på foto.no, og det er positivt. Situasjonen er jo morsom, og det ser ut som dere hadde det virkelig moro under opptak; tror dere på det. Ha en fortsatt fin jul med familien!
Dagrun S.

Dette kallar eg eit bilde med action og spenning. Motivet er knallbra, lyssetting og ellers alt anna teknisk. Lykke til vidare med prosjektet!

:-)
D@grun
Odd Tore S.

Trivelig bilde, god julestemning á la Ungkarsnissen?
Teknisk bra og en god avveksling fra studiobilder type ''Cheeeeeese''.
Odd Tore
Fred S.

Ja, skjønte jeg det ikke ! Her viser damene sine sanne ansikter. Ta henne til høyre, f.eks., mener å dra kjensel på frøkna. Utad et vennlig og elskelig vesen, men i virkeligheten altså en blodtørstig furie ! Og den stakkars mannen da: Innbiller meg faktisk at han er sunnmøring, eller i det minste reserve-møring, og her har denne dannete og kultiverte Marhaug havnet i en håpløs rolle som mekler mellom urkrefter. En håpløs oppgave, Marhaug, men slikt noe har vært sunnmøringers lodd helt tilbake til den tiden vikingehøvdinger hersket på Giske og Godøya. Ser ut som du kjemper tappert, men du er dømt til å tape mot denne overmakten !

vh fred
Arne S.

Jo'ja, vi må ikke glemme å leke. I leken ligger kreativitet og humor, to grunnleggende verdier. Men veldig ofte er det morsomst for de som er med på leken. Bildets uttrykk - som for meg er den interessante delen - når ikke fram. Ansiktsuttrykkene blir krampaktige og konstruerte. Det lyser lang veg at dette er iscenesatt, og at dere i virkeligheten er verdens beste venner. Da faller dessverre bunnen ut av fortellingen.

Fred; hehe!



Lars-Anders M.

Meget bra. Stå på.
Anniken S.

Hei og takk for flere tilbakemeldinger. Fred, du har så rett i det du skriver.
André har gitt seg ut på en oppgave han umulig kan løse på egenhånd.
Riktige gjenkjenninger og det er noen som er schizofrene vet du ;)
Arne, kan love at jeg kjente det håndgrepet godt mot halsen ble litt rød i pappen etter noen sekunders ventetid (selvutløser), Anita var ikke nådig i sin tolkning av oppgaven. Mulig det lyser skuespill igjennom allikevel, men jeg føler at dette ikke er blikk jeg kjenner igjen fra det normale.
Venner er vi, det kan vi underskrive på alle sammen.
Unkarsnissen? Har ikke fått med meg den serien, men utfra hvordan alle disse unkars ditt og datt har utartet seg så kan jeg tenke det har vært ett og annet catfight slagsmål i den serien. Fortsatt God Jul alle sammen, kos dere med dotten og andre koselige aktiviteter.
Jonny E.

Hei igjen

Det ser jo unektelig oppstilt ut selv om det e gode uttrykk....
det har kanskje med at bildet e helt ''frosset'',
eg trur litt bevegelse hadde gjort susen for og få frem catfight`n.
Men som et oppstilt og litt humoristisk bilde e det etter mi meining knallbra.

Ha en fortsatt god kveld

. JonnyE

Inger-Lise S.

Hei Anniken! Godt og morsomt bilde! Lett å se at dere gir alt her:) At det ser litt oppstilt ut,er jo naturlig. Dere måtte jo vært uvenner og sloss på alvor for å unngå det. Jeg syns dere har løst oppgaven så godt som jeg tror det er mulig blandt venner.Topp skuespill her. Knallbra dette.

Ha en fin romul og et Riktig godt Nyttår!

Innger-Lise:)
André M.

Meget er sagt om den herværende fredsmekler. Men en liten presisering er på sin plass, i selhøytidelighetens navn ;-)

Jeg er ikke flink med slosskamper, og særlig ikke slike catfights. Det er så lett å miste fokus (hvor skal man se, og hvor skal man ta grep...). Når det gjelder meg og fysisk vold: Det var invitasjoner til grisebank fra sålkalte skolekamerater i oppveksten i Sarpsborg som bidro til at jeg ble en relativt habil løper. (''Run, Forrest!. Run!!'').

For øvrig er jeg Østlending som er bosatt på Sunnmøre. Eller som Sunnmøringene selv sier: ''En gang Østlending, alltid Østlending''. Så, i kraft av denne erkjennelsen, har jeg rendyrket min integritet, og holder Vål'engas fane høyt blant Ålesundere. Selv om jeg ikke bryr meg det døyt om fotball. Og at det er et par sentrale Romsdalinger i den øverste ledelsen i VIF, må man bare leve med. :-))
André M.

Selvhøytideligheten, skal det være. ''Selhøytideligheten'' har jeg aldri hørt om... KAN imidlertid være et Grønlandsk uttrykk.
Odd Eirik S.

Meget bra. Utrykk som oser av det du beskriver i underteksten. Oppstilt er det jo og ser ikke noe problem med det. Det hører vel med til sjeldenhetene å kunne gjøre slike opptak uten at det er det.
Veldig bra positurer, ansiktsutrykk og pen oppstilling. Veldig bra med armene som binder bildet og ''fighterene'' sammen. Pen diagonal der også. Lyssettingen er også svært bra sett med mine øyne. Framifrå teknisk også.
I det hele et bilde der jeg ikke finner noe å sette fingeren på.
Supert bilde som jeg likte svært godt.

mvh
OddES
Tarjei Ekenes K.

kult komponert

her synes jeg alle utrykkene var veldig ekte

gode skuespillere eller for mange glass?

hehe...tøft

:-D ! son tarjeiav !
Inger Anne Maritsdotter V.

Skikkelig bra laga ,
fine naturlige farger og eit godt lyssatt bilde.
Passande ramme rundt også.

mvh Inger Anne
Kristoffer L.

Har ikke sett dette bildet før, men dette hadde jeg stor sans for.

Her er flott belysning med et fint spill i både lys og skygge, elegant komposisjon, flotte toner i hele bildet, og troverdige uttrykk og positurer. Dette ligger det et skikkelig godt arbeid bak, av både fotograf og aktører.

Tøft og bra bilde!

- Kristoffer


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu