LIV I EPLEHAGEN
Vi mennesker er så forskjellige. Nokre runde og fine, andre tynne og smekre.

Livet generelt har også ulike ting å by på. Vi er ikkje like, heller ikkje der. Eg har ved hjelp av eit eple og litt enkel teknikk fått fram eit bilde som eg meiner viser tankane mine. Akkurat no er eg også inne i ein abstrakt fase, der eg likar å leika meg med form og farge.

Eg er fullstendig klar over at for ganske mange av dykk på forumet er dette for enkelt. Men eg føler dette er ein fase eg må gjennom for å kunna gjera ting betre slik de helst vil ha det. Og til den jobben så treng eg all konstruktiv hjelp som eg kan få. Difor vågar eg å leggja ut bildet.
Utstyr
  • Canon EOS D-60
  • Canon Ultrasonic zoom 16-35 mm
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119295} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Ser fint ut dette her.

Lykke til videre

JM:)
Elin B.

Synes dette fungerte. Jeg er selv glad i abstrakte bilder.

Elin
Inger Anne Maritsdotter V.

Et fint stykke abstrakt bildeuttrykk med en klok og innsiktsfull tekst til.

Fortsett og lek deg med bilder og behold fotogleden din ;-)

mvh Inger Anne
Dagrun S.

Tusen takk!

:-)
D@grun
Hege J.

Hei Dagrun!

Jeg liker også abstrakte bilder. Det er viktig å tørre å prøve ut nye ting. Eksperimenterer litt selv også, jeg! ;) Man skal heller ikke være redd for å legge det ut. Har sett på diskusjonssidene at noen mener vi er for mange som legger ut for mye ''søppel''. Selv mener jeg at vi bør reflektere litt over bildene våre og være litt selektiv i forhold til hva vi legger ut.

Dette bildet er spennende. Du våger å prøve noe nytt og du våger å vise oss resultatet. Det er jeg glad for. Fortsett å eksperimentere, du!
Enkelt? Javel, men likte bildet ditt, jeg...

Mvh Hege
Dagrun S.

Hege!

Takk til deg også. Eg har sett kommentarane på diskusjonssidene og har gjort meg enkelte tankar rundt dette. Men utan å våga, vert ein heller ikkje betre. Når folk spør meg om å bli med i den lokale fotoklubben, svarar eg alltid at eg allereie er medlem i Norges største fotoklubb. For det er det eg betraktar dette forumet som, som ein einaste stor fotoklubb der vi som er amatørar kan læra av dei som kan meir enn oss andre. Men det betyr også at vi som kan minst har lite teknisk å tilføra dei som kan mest. Vi kan berre ha meiningar, men ikkje læra frå oss noko nytt. Eg blir inspirert her inne....!

:-)
D@grun
willy m.

Bildet er spennende det :-) og du skal ikke være redd for å legge ut bilder men du må som alle andre være selektiv som Hege sier. Og hva i all verden er det med folk som sier man legger ut for mye søppel?? har de sett på sine egne bilder i det siste? høy teknisk kvalitet javel men i veldig mange tilfeller blottet for sjel..sukk det finnes milloner av gode bilder i verden men det er begrenset hvor mange millioner solnedganger og fine blomster man gidder å se på..men og det er viktig...! bildet betyr noe for dem og derfor ligger de det ut og da må de heller ikke kimse av at andre gjør det samme..merk deg forskjellen på AMATØR og PROFESJONELL..man krever ikke det samme av henholdsvis den ene eller den andre..de bør tenke seg to ganger om før de kaster stein i glasshus. Betyr bildet noe for deg så står du for det uten å bry deg døyten om hva de såkalte halvproffene sier..oftest kompenserer de manglende kreativitet med stort og fint utstyr.....hmm..
vel blir engasjert og irritert over det..ikke meningen å lage et debattinnlegg her men.. bildet ditt er altså flott og for meg gir det noe mer til et ordinært motiv som sammen med teksten absolutt er på sin plass.
mvh hilsen Willy
Dagrun S.

Willy!

Takk til deg også, for kloke ord. Fint du nemner dette med sjela, for det er faktisk veldig viktig. Skulle ønskja nokon hadde hatt gode råd for korleis få sjela fram - eller skal vi seia enda betre fram - i eit bilde!

:-)
D@grun
willy m.

Heisann Dagrun..det med sjela det kommer som regel når man fanger det som kjennes godt inni seg...når du titter på bildene dine etterpå en fotoshoot så kjenner du med en gang at det og det bildet er bra..resten dumpes :) og i noen få tilfeller så ser du sjela... :) du føler den. lykke til videre :)
mvh willy
Odd Tore S.

Dette var et spesielt bilde som jeg har sett på mange ganger, egentlig uten å bli helt klok på hva jeg mener om det.
Selv om du sannsynligvis har brukt en eller annen PS teknikk, virker det på meg som om du har fotografert epler på tre gjennom en glassplate med vanndråper, og med en enorm dybdeskarphet.
Effekten er interessant etter min mening. Problemet mitt er om det er for mange elementer i bildet eller ikke.
Som det er nå, gir linjespillet et slags inntrykk av bakoverbøyde propellblader med mønster. Samtidig blir det sa mange elementer og linjer å forholde seg til at jeg får litt i spinn.
Odd Tore
Dagrun S.

Odd Tore!

Det er ikkje meininga alle skal bli kloke på alt. Men eg kan i alle fall sei at dette er eit bilde eg er svært nøgd med sjølv, fordi eg føler det inneheldt ingrendiansane eg trengte til å formidla det eg ønskjer. Kanskje er eg enkel og har beskjedne krav til eit bilde når eg seier slike ord om dette bildet. Eg håpar imidlertid at eg på sikt kan klara å få til avanserte bilde. Interessa og gløden er der, spesielt når eg ser slike bilde som du og dei fleste andre lager her inne. Håper er at eg ein dag kan koma meg over leikestadiet og få til det som kan halda godt fagmessig mål. Tusen takk for at du tok deg tid til å sjå!

:-)
D@grun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu