Istapper på gren
Fossende vann har sprutet vanndråper på den frosne grenen og innhyllet den i et tykt islag.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-17 00:30:11
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105 2.8 Macro
  • Blender-
  • Lukker10s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger512
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119170} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Siri O.

Skikkelig fancy bilde, ser jeg et reinsdyr? Ja, det gjør jeg virkelig! Kan ikke si noe spesielt om bakgrunnen, klarer ikke bestemme meg hva jeg syns om den, men reinsdyret liker jeg veldig godt:)
Avsluttet .

veldig spesielt..
Steinulf L.

Svært bra. Rolig og fin bakgrunn og skarpt, med fine toner. Litt synd du ikke hadde med hele den innerste istappen.
Likte dette.
Avsluttet .

Nydelig bilde, falt virkelig i smak. Lekker bakgrunn som får frem kontrastene i isen. Enig i at du skulle hatt med hele den innerste istappen for virkelig å sette kronen på verket.

mvh
Ole
Jonas L.

Pen detalj, og fin eksponering med tanke på bakgrunnen.
Teknisk ville jeg prøv meg på noen småjusteringer. Fargene heller litt for mye over mot magenta. Jeg ville rettet på dette og samtidig jekket kontrasten opp noe.
Ellers flott.

mvh JL
Hege J.

Reinsdyret som Siri ser er jo påfallende! :) Meget bra bilde, til tross for at jeg ikke likte ''bomullsbakgrunnen'' din noe særlig.

Mvh Hege
Jan Erik B.

Jeg likte dette bildet svært godt! ..også bakgrunnen. Isen er krystallklar og fin. Men jeg tror bildet hadde blitt bedre hvis det hadde vist mer av grenen.. ihvertfall hele den innserste istappen.
-Jan Erik-
Håkon R.

Takker for hyggelig kritikk. Når det gjelder ''bommulsbakgrunnen'' så kommer den av vannet i bekken som fosset forbi på en ca. 10 sek. eksponering, hadde ikke så mange alternativer her. Ser også at jeg burde ha klonet bort tuppen av den innerste istappen. Skal prøve å legge ut en ny versjon i løpet av kvelden. Reinsdyr? jaggu har du helt rett, kanskje jeg må lage en versjon med rød nese og bruke som julekort :)
Rune N.

Dette var flott. Liker godt at isen har et mørkere felt som bakgrunn, at vannet har en slags vifteform inn fra høyre, og at det er så gjennomført skarpt. Eneste minuset er at den lengste istappen berører nedre kant.

mvh
Rune
Kai Frode G.

Lekkert! Utrolig hvor skarp du har fått greina inne i isen. Har du brukt ND filter eller var det ganske mørkt ute da du tok bildet?
Marius F.

Meget skarpt bilde og fint komponert. Flott isformasjoner

Marius
Håkon R.

Har lagt ut en ny versjon med korrigering for fargestikk og en liten klonefiks på den innerste istappen. KFG: -Nei, det var såpass mørkt at det ikke var nødvendig med ND filter.
Ann F.

Veldig bra etter hvert. Liker best utsnittet i V2 etter at du fikset den som berørte billedkanten. Fargene er nok mer ''riktige'' der, men i V1 er de mer spenstige, er natt, mer vinter og mer kulde.
Også bakgrunnen er fin, med det rundaktige avvikende feltet midt bak greina og formen som går inn mot den.
Mvh Ann
Rune H.

Enig med Ann i forhold til utsnittet - men fargene i versjon 1 overskygger #2 fullstending etter min mening!
#1!! :)
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu