Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger3648
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Camilla S.

Pent bilde og pen jente.
Men må bare pirke litt, synd ikke tærene kom med i bildet.
Og så synes jeg måten hun sitter på, gjør at foten virker så grådig lang i forhold til resten av kroppen.
Ellers fint lys.
-camilla
Rolf Joar S.

Kunne ikke dy meg må si noe jeg også. Synes som allerede sagt at det ikke egner seg å kutte bilder på den måten. Du bør også behandle bildet bedre i Ps slik at det blir mer smell i bildet. Bildet virker nemlig litt grått. Du kunne også satt på et utfyllingslys til slik at bildet ikke blir så flatt i bunn. Eller kanskje du har mørklagt det området med vilje? Det ligger i alle fall mye farge der i mellomtonene.
Roffe
Jan Erik B.

Jeg er veldig enig med de to over her.. Vil gjerne føye til at jeg syntes ikke Charlotte ser veldig komfortabel ut der hun sitter..
-Jan Erik-
Tina M.

Jeg beskjærte bildet over tåa, for den ble så dominerende i bildet, det er også meningen at bildet skal være ganske mørkt, men har satt noen lyspunkter lengre oppe, for å få fokus vekk fra foten. Synes selv at det er veldig bra behandlet i ps, men bra å få kritikk!
Takk!
Knut H.

Du går i den samme fella som jeg skriver til så mange...portrett OG akt funker sjelden...hvorfor ikke ''gjemme'' hodet hennes ved at hun ser bort/ned/vekk...Mye fint ved lyssettingen din, spesielt bakgrunnen liker jeg...forsøk en lengere brennvidde på objektivet så blir ikke hånd/fot så ''dominerende''
Tina M.

Veldig enig med deg der, det hadde jeg faktisk ikke tenkt på, det skal jeg prøve på neste gang!
Takk for tips og kritikk! :)
Espen V.

du er flink!! veldig flink... ikke mer å si, annet enn at hun ser litt redd ut... men det gir et tøft uttrykk i bildet!!
karakter 5+!
Tina M.

takk :D
Kristoffer L.

Jeg har ikke sett dette bildet før, men fikk lyst til å skrive en liten kommentar.

Jeg er svært uenig med Knut Hoftun Knudsen i at ansiktet/hodet bør ''gjemmes bort'' i aktbilder. Uten ansiktet blir det bare kropp og form igjen. Når ansiktet er med, blir det også et personlig uttrykk, og et bilde som inneholder så mye mer. Det er mer krevende å lage et godt aktbilde hvor ansiktet er med, men du vil få mye mer igjen for det.

Bildet ditt her har nok enkelte tekniske svakheter (bl.a. i belysningen og kontrastene, samt utvaskede høylys) som andre allerede har pekt på. Men det at du har med ansiktet hennes, gjør at bildet fungerer som noe langt mer enn en stilstudie. Uttrykket i ansiktet hennes forsterker uttrykket i kroppssråket, og skaper en helhet. Dette er et menneske, en person, med en personlighet. Dette er et aktportrett av en venninne. Det er også en stemning, et personlig uttrykk - som du fanget inn i denne brøkdel av et sekund. Verken personlighet, stemning eller personlig uttrykk ville du kunne ha formidlet uten at ansiktet var med.

Blås i slike tåpelige ''regler'' (det er ingen regel heller, dette her - bare en av mange måter å gjøre ting på) - og skap heller ditt eget uttrykk i bildene du lager. Det vil du få igjen for, med langt mer interessante bilder.

Lykke til!

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu