Manneparfyme
Siste oppgaven på skolen før jul. Mann, parfyme, mørk og sexy. Fungerer/fungerer ikke?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger848
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119082} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Thomas A.

funker helt klart dette, men produktfotoet er ikke helt på topp, det faller litt inn i hovedbildet. Synes også det funker greit uten produktet i bildet

thomas
Rolf Joar S.

Topp! Hege.
Mye bedre dette. Liker gløden i bildet oxo. Fuktigheten på huden gjør seg og dermed mener jeg dette er en mye bedre løsning enn det forrige bildet du la ut. Bruk mer unsharp mask på boss flaska fjern litt cyan i den oxo. Litt synd at det ser ut som modellen står å holder i... Var'n sjenert eller;)? Men jeg tror du likte dette mye bedre selv også?
Roffe
Anya K.

Tror jeg hadde likt det enda bedre om det ikke så ut som han holdt i DEN ja =) som Rolf sier her.. Men helt klart en utvikling fra din side..
Avsluttet .

Hei Hege.
Like dette bedre enn det forrige jeg også, men flasken blir kanskje i minste laget der nede i hjørnet. ser kanskje ut som håret under navlen hans ligger litt unaturlig, men det er jo flisespikkeri da. Fin jobb. (så etter megselv i flasken men det var ingen vits i :p )
Hans Petter L.

Hadde kanskje funka bedre om han hadde holdt på flasken (som for øvrig blir litt i minste laget her), enn ''ladden'' sin...
Farge og figur funker bra. Kanskje litt kopi fra orginalen?

Tips: i og med det er reklame bilde du viser, få opp størrelsen på det du ønsker å formidle. Ville anbefalt at flasken ble ihvertfall 1,5/2 ganger større!

mvh
HansP
Alexander L.

Liker denne bedre enn forige. Litt ''typiosk'' kanskje, men bra.

Xander
Øyvind S.

Jah, nå skal vi se her...
Jeg syns egentlig at dette kunne ha vært et fint bilde kunstnerisk sett, men det er et par fatale feiler her som gjør at dette bildet ikke vil rekke ut til den normale mann i gata.
Det er nemlig ett hårstrå som ikke er gredd nok grader til høyre på den øvre magemuskelen, det er for mye skygge under den venstre armhulen, håret hans (som du ikke ser) er altfor krøllete, flaska bør være 1,31 ganger større, han holder ladden litt for mye til venstre, dessuten er det typiosk.

Sorry, men gi opp og legg deg!
Øyvind S.

hehe... tull og tøys!

Flink jente, det ble kjempebra! Lykke til med evalueringen!
Hege S.

Hehehe...

TAKK TIL FANTASTISK MODELL! :)
Andreas B.

Kansje litt gammelt bildet å kommentere på men her er mine 10 øre;

Hvorfår må du ha naken kropp? Det er jo så mange andre som bruker det. For meg funker det her ikke som en teaser til parfyme selv om bildet er bra i seg selv. Husker jeg så en parfymereklame en gang med slagordet: ''the difference between boys and man'' eller no`sånt. Det hadde de brukt litt eldre modell som satt i et ganske ekslusivt miljø med en flott dress og alt som følger med. Det var bra synes jeg:)
Hege S.

Siden det var en oppgave på skolen, hadde vi visse regler... Deriblant at hvis det var hud på bildet, skulle den ikke være tildekket. Tro meg, jeg hadde gjort noe annet hadde jeg fått lov! Det får bli neste gang :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu