Utstyr
  • Diana
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger666
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118529} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Christer B.

Dritkult! Stilig manipulert.
Camilla N.

Takk...Jeg har limt på flue vinger og ''killed my darling''(negativet...)Kan ha det moro i mørkerommet ja:)
Espen S.


Dette er et skudd i mørket; Men du har ikke tilfeldigvis gått på Vrå Folkehøyskole i Danmark og kjenner til en kjederøykende foto-læerer som heter Emil?
Espen S.

Ok, jeg la ikke merke til at det var tatt med Diana kamera, det forandrer saken; Jeg er 100% sikkert på at du er der eller har vært der. Bra kontrast, men synes ikke vingene tilføyer noe til bilde. Liker fingeravtrykkene på negativet:)
Camilla N.

Jo...hehe...er ferdig her til jul(i vrå)Så du er en av Espenene?Tror Emil til tider kunne bli forvirret:) Tenkte det var på tide å ta selvportrett,bare synes det er så kjedelig å ta bilde av seg selv...så fant jeg flua og tenkte jeg skulle prøve..!
Dagrun S.

Knuste drømmer.......?

:-)
D@grun
Espen S.

Det var bare en Espen, de to andre het Esben, den dårlige danske utgaven av navnet:) Hils Kasper, Emil og de andre. Nyt Spar øl`en mens du kan.....
Camilla N.

Gjett om jeg skal,men visste du ikke at Alta er billigere?skal hilse ja:)
Kristoffer L.

Det er et røft og annerledes selvportrett du har laget her.

Jeg liker alle ''skadene'' du har påført negativet, og sannsynligvis også den ferdige kopien. Oppbyggingen av linjer og flater er forbilledlig.

Muligens (jeg gjentar muligens, for jeg stiller kun et spørsmålstegn her, og er ikke sikker på svaret selv) burde ansiktet ditt ikke vært så midtstilt i bildet.

Vingene ligger også plassert i en 90 graders vinkel med hverandre, og i samme retninger som diagonalene ellers i bildet. Her ville jeg vurdert å lagt dem i noe mer uorden.

Ettersom du har 'killed your darling' er det ingen vei tilbake. Jeg kommer nok innom og ser på bildet igjen. Kanskje kommer jeg også like gjerne fram til en annen mening om det ovenstående.

På den positive siden er bildet (som alt du lager) fullt av innhold, og stimulerer til refleksjon og assosiasjoner. Ikke minst: Den innholdsmessige biten er klart sterkest, så tankene mine ovenfor går mer på småpirk enn på detaljer som har betydning for oppfattelsen av bildet.

- Kristoffer



Camilla N.

Jeg har ikke kommet i mål med ideen min her og skal prøve med et bedre bilde..Det var mest for å tilføye bilde noe annet fordi jeg syntes det var litt kjedelig:) Så takk for kommentaren,god helg til alle!!!
Rune Edvin H.

God helg, det var verdt å kikke på. Bra det er noen som leker i mørkerommet og får til kule ting.
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu