Gåte
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger619
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118227} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Steinulf L.

Fint konsertbilde. Vellykket bruk av bevegelsesuskarptet. Fint lys. Her var det stemning.
Avsluttet .

Knalbra uttrykk i fjeset til fyren. Kuttinga av den vidvinkelsvære foten liker jeg ikke.
Bjørn J.

Hvorfor liker du ikke det, en så ubetydelig del av bildet?
Steinulf L.

Må dette utsnittet kuttes, er det bedre å kutte nede - som du har gjort - enn å kutte oppe, hvor mer bærende elementer i bildet befinner seg.
Avsluttet .

Jeg synes den ''kjempestore'' foten er et morsomt element i dette bildet i kombinasjon med det morsomme uttrykket i ansikt og positur; derfor kunne jeg gjerne tenkt meg å se hele skoa...:-) Men jeg skjønner at du som har tatt bildet kanskje har en annen oppfatning - og det er greit.
Tormod M.

Bra komposisjon. Synes ikke kutting av foten er noe minus, men et pluss. Selv om foten utgjør en liten del av bildet, tror jeg den kunne blitt for dominerende hvis hele foten hadde vært med.
Et flott konsertbilde!
Peter V.

Hehe tøft masse bevegelse og et intenst blikk, ikke lett og få et så lyst og fint bilde på en konsert, hva har du gjort?

mvh Peter
Bjørn J.

Jeg tar masse konsertbilder på jobb og har etterhvert fått en viss erfaring. Det er viktig å være nøyaktig med lysmålingen og å bruke spotmåling. Bildet er fotografert på 800 ISO med en 18-35mm på full åpning og en lukker tid på 1/10 sek.
Odd Eirik S.

Supert. Fandeivoldsk blikk og mye action. Synes dette var et stilrent og sjeldent bra konsertbilde. Mange av konsetbildene inneholder uungåelig en del instrumenter som gjerne forstyrrer. Å få frem objektet blant all viraken er ikke lett. Men her har du funnet deg et flott ståsted og unngår de fleste forstyrrende elementene. Timingen er også svært bra. Regner med at han ikke stod stort lenger 1/10 i denne posituren.

mvh
OddES
Janne L.

Supert konsert bilde. Bilde har fart over seg. Felespilleren har litt av et utrykk. Foten var et supert innslag. Kjempebra bilde.
Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu