SVALBARD
Utstyr
  • CANON 1D MARK II
  • CANON 16-35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger587
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan-Eilert P.

Mange som har sett på dette bildet uten å ha noen mening om det så jeg får vel fortelle hva jeg syns:

Skjelden jeg blir skuffet av bildene dine, men denne gangen fikk du ikke skikkelig fram hva naturen på Svalbard har å by på. Fryktelig kjedelig flatt lys i forgrunnen. Sola skinner i mellom på breen i bakgrunn. Himmelen er heller ikke dramatisk nok til at det kan bære bildet.

Dersom du hadde brukt telelinse med landskapet i bakgrunnen som bærende element i bildet kunne dette kanskje blitt noe.

helsing fra

Jan-Eilert
Lasse H.

Hei Knut Erik,

Synes ikke bildet er så ille i det hele tatt, ikke alle bilder trenger å ha masse spenning. Gråværesbilder har gjerne litt flatt lys, noe som i dette tilfellet blir fint brutt opp av lysflekkene innover langs brekanten og kysten. Savner kanskje et element som illustrerer dimensjonene i landskapet - menneske, hytte, båt ect...

Bildet er nok tjent med et mer ''liggende format''. Jeg ville likt å se et trangere utsnitt der noe av snøen i bunnen og en større del av himmelen var skåret bort. Dette ville for min del forsterke den sentrale lyskilen som ligger i fjorden og bakgrunnen.
Bruker ofte selv å legge inn et eller flere moderate avtonede adjustment layers (curves/levels) i PS for å øke kontrasten mellom bakgrunn/forgrunn.

Mvh
Lasse
Stig B.

Flott natur og fine linjer, men er enig med JEP her i at lyset kunne vært mer spennende for å skape mer interesse i bildet. Også enig i at det hadde vært spennende å ha sett et utsnitt fra samme posisjon tatt med tele, mot isbreen og lysflekken.

Du har forresten fått støv på brikka, ca midt i bildet i skyene, ser det ut til.

Mvh Stig
Avsluttet .

fin natur. ok forsøk på å fange et fint lys.

førsteinntrykket var i hvert fall at forgrunnen var veldig fin. littegranne mørk, men ikke veldig. hvit og rolig. men så falt blikket på bakgrunnen og følte bare at helheten forsvant med en gang. de grønnene tonene i havet og lyset på fjellene i bakgrunnen følte jeg kræsjet med den vakre forgrunnen. jeg ville faktisk likt å sett et annet utsnitt hvor du kun har med det snøkledde fjellet.

snø er alltid vakkert. mer av det.
Einar Y.

Hei Knut Erik!
Synes dette er et bra utgangspunkt,men ville gjort følgende:
Beskåret bildet til mere panorama,vi ser vel nok himmel?
Gitt fargene i sjøen og den resterende himmelen mere sprut,det er jo en ganske flott grønnfarge på gang nede i sjøen...
E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu