Den Nord-Hollandske kanal - langs vei N9
bildet er tatt mellom Den Helder og Alkmaar. Veien N9 følger kanalen.
Utstyr
  • Minolta Dynax 5
  • Minolta AF 28-80
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger488
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118058} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
synd med strået der...

Mvh Laila
Afzal H.
Hei, og takk for kommentar.

Jeg har selv tatt med strået fordi jeg synes det gir bildet liv. Det blåste ganske sterkt den dagen og jeg synes det nettopp er strået som er med å fange denne stemningen i dette bildet. For meg er det strået som gjør bildet interessant, men det er alltid interessant å lese hvordan andre ser på det :)

mvh
afzal
Joacim J.
man kan vel se bildet på to måter og jeg klarer ikke bestemme meg! likte bakgrunnen veldig flott, men er også enig i at strået gir litt liv, men samtidig synest jeg det ødelegger litt for den flott bakgrunnen:) Jeg må nok gå for ast strået ødelegger jeg også, desverre! Du ville fått ett renere bilde visst det var vekke!
Avsluttet .
Heisann

Jeg synes det var godt tenkt å få med strået. Du har ikke bare knipset ivei,men tenkt deg om før du gjorde opptaket. Strået er jo også endel av identiteten i dette landskapet og representerer den typiske vegetasjonen i området.

Normalt sett ville jeg nok hatt mer luft forrut for fartøyet, men her ser jeg helt klart en fordel ved å plassere fartøyet i en slik posisjon at nedre del av vindmøller og elvebredd kommer til syne aktenfor.

Så jeg synes også at kompet sitter godt her. God fargemettning var det også. Får en fin bevegelsesfølelse og inntrykket av at det er vind i området er påfallende.

Et godt fotografi synes jeg !

Svenn
Odd Tore S.
Utvilsomt utradisjonelt med skarp bakgrunn og ganske dominerende uskarp forgrunn.
Strået står fint i bildet, vind og bakgrunn er typisk NL.
Mitt problem er at jeg ikke får det klart for meg at strået er uskarpt på grunn av vinden. Det kan like gjerne være det på grunn av ute av fokus også. Det er jo andre strå som er like tynne og litt lenger vekk som ser skarpe ut. Så klart at lokal vind er både mulig og sannsynlig, men det blir et slags motsetningsforhold her.
Om den nederste delen av strået hadde vært skarpt eller i alle fall skarpere, tror jeg at det ville vært greiere å forholde seg til. Stråene lenger bak kunne gjerne vært mindre skarpe for å bygge opp under følelsen av vind.
Ingen grei sak dette, har forsøkt det selv på myrull uten å lykkes.
Odd Tore
Heidi Anita R.
Strået gjorde seg veldig bra på bildet. Her ser vi et god skildret ekte miljø hvor vi aner at det blåser (strået beveger seg) og ikke minst aner vi vindmøller og dramatiske skyer. Dette blir komplett og jeg liker det veldig godt.

:=)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu