Kvakk-kvakk!
Plutselig så la jeg merke til denne anda mitt ut på en uklipt gressplen i fin positur!:-)
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5400
  • Tilsvarer 28-115mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117504} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Svein Ivar G.

Stiligt bilde, fine fargesammensetninger. Er usikker på om du har truffet helt med fokus...
Carsten A.

Stokkandhannen er en fin og fargerik and, og motividéen her er god. Tror bildet ville vunnet endel på et noe tettere utsnitt, og kanskje litt mindre midtstilling av hovedmotivet.

Når dette er sagt er stokkender et svært så alminnelig motiv (ikke helt på samme nivå som solnedganger, men heller ikke langt unna). Da fordres det noe spesielt om bildet skal vekke alminnelig interesse, og med såpass mange rimelig gode stokkandbilder som folk flest ser, er det bl.a. nødvendig å presentere motivet med prikkfri teknikk. Det mangler desverre litt for mye på god detaljgjengivelse her, og toneskalen kunne kanskje fått litt mere trøkk. Bildet har noen mindre utbrente partier, og vinner på en forsiktig oppskarping.

MVH CA
Anniken S.

Hei Anette
CA sier veldig mye fornuftig (som vanlig) som du skal ta med deg på veien.
Fokusen sitter ikke helt og det blir litt rett på.
Liker at du har lagt deg flat for å nå ''duck'ens'' nivå. Det syntes jeg hever bilde. Noe rart med fargene...kanskje litt mye metning?
Syntes definitivt du er på vei til å få til noe riktig godt. Stå på Anette,
du er entusiastisk og flink.
Anette S.

Tusen takk for kommentarene! Kjekt å få tilbakemelding fra deg, CA. Har merket meg de flotte fuglebildene du har tatt. Fikk ikke bildet helt skarpt. Prøvde å bruke USM på hodet, men det hjalp bare litt.

Har faktisk ikke gjort noe med fargemetningen, Anniken, men er enig at det kan se litt voldsomt ut. Ble glad for den siste setningen, at jeg er''entusiastisk og flink''!:-) I like måte! Koser meg med bildene dine og har mye å lære av deg og andre her på dotten!

Cristina B.

Synd den ikke er skarpere, men jeg likte nå godt bildet allikevel.
Synes det er stilig med gress stråene foran, og bra du har ligget langflat ut når du tok bildet, fordi nå blir det direkte blikk kontakt med anden. :-)

Ovenfor har du jo fått kommentarer som også vi andre kan lære av.
mvh Cristina

Carsten A.

Ja, en ting jeg glemte å si: Meget viktig å være på nivå med motivet (fysisk altså, ikke mentalt), og det er noe som hever dette bildet. Nivå med motivet er ganske særlig viktig når det gjelder fugl, halvveis ovenfra og nedover med fugl på vann er som regel ikke bra. Det gjelder om å legge seg på bakken - klær kan vaskes. For mange andre motiv gjleder det samme, f.eks. småbarn.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu