Skyggen
Ny tegning fritt etter (nok et) foto av John Dykstra.
Denne gangen kobla til diktet SKYGGEN av en virkelig kjenning her på dotten, Roar Kneppen, henta fra hans fb gruppe
'DIKT, VISER og TEKSTER av Roar Kneppen med flere'.
Som forøvrig kan anbefales.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2024-05-14 22:07:30
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1169534} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Pål M. S.
Så bra som det bare kan bli, både tegning og dikt.
Du har talent for mye, og kanskje noe det beste, koble følelser og tanker opp mot bilder og ord. Ofte mye gjenkjennbart, for mange av oss

Fikk forøvrig mange av diktene til Kneppen, av Kneppen, for noen år siden. Veldig mye bra, av en dyktig poet. Burde fått en literaturpris!
Hans Petter S.
Måtte inn og sjekke litt bilder av Dykstra og der har du mye å plukke av! Han sin egen interessante og mesterlige stil!
Her har du igjen plukket et tankevekkende motiv og tegnet det på en utmerket måte! Ordene du legger ved komplementerer jo det hele, mesterlig skrevet av selveste Kneppen!
Her ble det kred til både Dykstra, Kneppen og deg! Men, det er du som setter dette sammen til en helhet! Tankevekkende og godt levert!
Olaf M.
Spennende tegning og flott dikt
Mvh Olaf
Åge M.
Tilsluttet! Fin kombinasjon, men både tegning og dikt står på egne ben. Og flott av deg å trekke Kneppen med.
Roar B.
Mange takk for gode tilbakemeldinger ! Føles fint å kunne formidle en kobling mellom tegning og tekst. Og samtidig gi honnør til en virkelig fargerik nestor i bilder og ord. Og som heldigvis fortsatt setter spor.
Denne Dykstra ja, oppfinnsom og lekende med alvoret som bakteppe. Aldri hadde jeg klart å finne på et lignende uttrykk. Men kjennes godt å la det vandre inn i Kneppens tekst. Og bli til en slags symbiose der elementene utfyller og forsterker.
RoarB
Øyvind H.
Har hatt dette kunstneriske uttrykket litt på vent Roar, men fikk litt tid og inspirasjon i dag, til å undersøke nærmere. John Dykstra er utrolig kreativ, men din tegning har enda mer nerve og verkshøyde enn originalfotografiet, slik jeg ser det. Spennende at du tar oss med på reisen og deler det du jobber med. Spesielt fint at du også tar din navnebror, med på laget. Fikk nesten litt lyst til å begynne og tegne igjen. Synes dette gir en ekstra dimensjon til forumet og kanskje skal vi døpe det om til kunstfokus.foto.no. Med beste hilsen fra Øyvind
Roar B.
Bare å starte opp tegninga igjen, Øyvind. En hobby som fint lar seg kombinere med foto og fort kan innbyrdes forsterke begge deler.
Ellers stor takk for innholdsrike og spennende tanker -både om det ene og det andre !
Hilsen RoarB.
Roar K.
Takker så mye, Roar.

R.K.
Roar B.
Bare hyggelig å gi honnør til en ildsjel på så mange plan. Og som jeg bl.a. oppdaga via en YouTube fra Haugesund Vise og Poesi festival fra 1972 der Kneppen opptrådte sammen med mye av det ypperste innen norsk kulturliv. Som f.eks...
Tor Åge Bringsværd, Anne May Skagmo, Svein Tang Wa, Ketil Bjørnstad, Lars Klevstrand, Lillebjørn Nilsen, Olav H. Hauge, Tobben & Ero, Harald Sverdrup, Hr T. og hans Spelmänn, Knutsen og Ludvigsen, Tor Obrestad, PS-gruppa, Bent Staf, Ole Paus & Garman, Kaj Skagen, Arild Steen, visegruppa EPOS, Hole in the Wall, Alf T. Larsen, Jan I. Rasmussen/Mick Maloney (ex Johnstons), Kristin Berglund, Visegruppa Snu, Jan Eggum, Tore Nordviks kvintett, Arman Sumpe d.e., Aunt Mary, ASA/Asbjørn Krogtoft, H.C.Å. Ingebrigtsen og Ditlef Eckhofs kvintett (Terje Venaas, Ole Jacob Hansen, Ivar Antonsen, Knut Risnes og Ditlef Eckhof).
Harald N.
Roar + Roar = Sant
Roar B.
Ja, navnebrødre og veteraner på dotten med totalt 42 års medlemskap - har jeg regna meg fram til :)
Geir F.
Igjen en mesterlig utført kullstift tegning etter inspirasjon fra John Dykstra (-måtte lese litt om han....). Blikket faller på det mørke hodet og de tynne, "sårbare" ekstremitetene. I tillegg har du laget en glimrende symbiose mellom figurativt uttrykk og tekst. Jeg er også meget imponert over Roar Kneppens flotte tekster og dikt. Jeg har flere ganger sett på et opptak av Roar Kneppen på NRK TV der han fremfører "Barnegudstjeneste" fra Vise- og Lyrikkfestivalen i Haugesund i 1972 (se Viser og vers i vestavind-1. episode NTK TV).
Dette ble en symbiose med "impact".
G
Roar B.
Hjertelig takk, Geir, for inspirerende og fin tilbakemelding !
Hilsen RoarB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu