Fra Mølen utenfor Larvik
Utstyr
  • Leica M240
  • Voigtlander 15mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger41
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1169007} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hans Petter S.
Spenstig og god komposisjon her! Liker de to "små" menneskene du har fått med her! De sterke fargene på himmelen synes jeg kler motivet godt! Dette ble bra!
Jan-Erik S.
Takk Hans Petter. Alltid hyggelig å lese tilbakemeldingene dine.
Olaf M.
Spennende motiv med bra dybdeskarphet
Mvh Olaf
Jan-Erik S.
Takk til deg også Olaf. Jeg er meget imponert over vidvinkel objektivet jeg bruker her. Et Voigtlander 15mm med mellomring. Imponerende skarpt blir bildene.Gir kontrastfylte bilder, særlig da på S/H foto.
Roar K.
Mye stein å plukke her for å legge i trommelvibrator for å hente fram alle regnbuens farger. Men jeg har gitt meg for har ikke plass til mer.

Roar
Kjell H.
Utsnitt som skiller seg ut fra Mølen-bilder flest. Stedet er heller ikke poenget her, men innhold og komposisjon. Det siste som først og fremst det som fanger oppmerksomheten min sammen med farger og brillianse..
Har ikke noe med foto og gjøre , men det er ikke lov å ta med seg stein herifra R. Kneppen
Jan-Erik S.
Mange takk Roar og Kjell. Som Kjell skriver, her er det ikke lov å plukke stein.Flere gravrøyser her. Vel verdt et besøk.
Kjell H.
Ser bildet ditt på stor skjerm nå, og jeg er usikker på om det er kornigheten (høy iso ?) eller om det er litt snaut med dybdeskarphet i forgrunnen her? Spenstig motiv, men jeg synes dybdeskarpheten er vesentlig i dette utsnittet..
Jan-Erik S.
Er enig med deg Kjell. Forgrunnen er ikke skarp nok. Innstillingen på objektivet står på uendelig i dette tilfelle. Rangefinderen fungerer ikke på mitt Voigtlander objektiv fordi det er et M39 med mellomring. Og uten viewfinder så blir det å håpe på at det blir bra. ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu