Vårlig
Fra Osterøy
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300
  • -
  • Brennvidde17.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1168657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.
Dette er kanskje noe som var i bruk i fordums dager da det var vanlig å hesje høy for tørk før innkjøring på låven. Har jo vært med på det i barn og ungdom. men da var det midlertidig med staur og ståltråd.
Ser ikke ut som ei slåtte-eng dette så kanskje har stativet heller noe med frukt-trærne å gjøre der det drar blikket innover i bildet?

Roar
Per L.
Hei Roar! Mange ta for kommentaren!Her blir det slått gress på gamle måten - med langorv og ljå! Hvis du ser godt etter så har hesjene ståltråd også her! Mvh Per
Walter S.
Skikkelig vår på dine kanter, Per!
Grønt gress, et teppe av gule smørblomster, blå himmel, en hvit sky, nyutsprungen bjerketrær i bratt terreng og en hesjestaur (?) i harmonisk diagonal opp mot toppen.

Oppskrift på vårfølelse og finvær!
:o)
Mvh,
Walter
Roar K.
Når du skriver det og jeg stirrer skikkelig så ser jeg de rustne trådene.
Men jeg ser dette mer som ei glissen blomstereng for det blir vel ikke mye å holde slåttonn på nede i høyre hjørnet. Men det er vel hobbyjordbruk ved siden av full jobb ellers som det har blitt på mange plasser nå?

Roar
Olaf M.
Flott fargerikt motiv med fin diagonal inn i bildet
Mvh Olaf
Jørn B.
Et fint og vårlig bilde. Flotte, grønne toner mot en knallblå himmel og en fin dybde i bildet grunnet et gammaldags hesjegjerde. Dette skaper en nostalgisk stemning. Minner fra barndommen! Mvh. Jørn B.
Hans Petter S.
Godt valg av ståsted her, som gir fine diagonaler som leder inn i bildet! Vårlig ja - nesten sommerlig! Friske fine farger, et severdig og stemningsfullt bilde dette!
Per L.
Mange takk til alle for hyggelige kommentarer! Per
Arild T.
Trodde det var ei trohes ved første blikk, men ser hesjestrengen nå. Dokumentasjon av et fordums gjøremål, men nå er set rundballing som gjelder!


Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu