''My x -wife''
Utstyr
  • Canon EOS-1
  • Canon EF 70-200mm 1:2.8 L
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeKonica 100asa
  • ja
  • AnnetLaget på s/hv papir ikke ''adobisert''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2714
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11674} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (55)
Dag N.

Dette ser ut som ett bilde hvis hensikt er å få vist frem ett par pupper. Jeg synes det er temmelig skjarmløst..
Andy N.

Du om det
Jørn A.

Patetisk!!!!!
Andy N.

Er det ingen seriøse her lenger???
Carsten A.

Joda, det er det, men du er ikke en av dem.
MVH CA
Rune E.

Jeg hadde egentlig tenkt å ikke kommentere slike diskusjoner angående slike ''typer'' bilder. Men jeg må si en ting. Hvorfor er man så negativ til alle disse bildene, jeg er også enig i at noen av disse type bildene ikke hører hjemme her. Men jeg syntes det er mer profesjonellt av DN, JA og CA og heller komme med synspunkt hvordan bildet er tatt. Det er mange bilder hvor jeg syntes innholdet i bildet er kjedelig etc, men det har ikke noe med hvordan bilde er tatt, negative rom i bildet, fremkalling, toning etc etc.
Så derfor AN, personlig syntes jeg at bilde er veldig kornete, syntes også mørkeromsarbeide er noe slettt, hun blir for mørk i ansiktet i forhold til hender og bryst. Det var iallefall noen tilbakemeldinger.
Tor-Erling T. R.

Jeg er enig med Nystuen. Her det er ikke noe annet budskap i bildet enn å vise fram et par store bryster. Å vise fram hårfrisyre eller sminke kan det ikke være.

Bildet er vel greit nok tatt, men stilig studiolys og toner, men det må være tatt på åttitallet. Nielsens signering øverst til venstre minsker ikke akkurat det inntrykket.
Eli L.

Enig med Rune Eriksen! Å kalle Andreas Nielsen for uproffesjonell bare fordi han legger ut den type bilder han liker å ta, nemlig av lettkledde piker, ja det er iallefall uproft. For mitt vedkommende kan jeg spare min begeistring for nærbilder av diverse blomster, men det er ikke noe poeng for hverken meg eller andre å ønske disse bildene bort! Vi er jo forskjellige alle sammen! Om dette bilde kan jeg si at lyssettingen etter min smak er bra. Jeg liker det litt duse og drømmeaktige - fra mørkt på høyre side til lyst på venstre side. Kornete ja, men det fungerer helt greit i bildet. Modellen ser litt billig ut, og har noe 80-tallsaktig over seg!
Rune E.

Godt at noen er enig, men bare for å påpeke hva jeg mener så er det likegyldig egentlig at modellen ser billig ut, og at hun har noe 80 tallsaktiv over seg. Det er utførelsen som skal telle.
Andy N.

Bilde er ca10 år gammelt.
Jørn A.

Det jeg mest sikter til er navnet på bildet!
Er dette din X-wife?
Greit nok at bildene til A.N Kan til tider er ok gjennomført, men nesten 99% av bildene inneholder jo det samme(en dame/jente som viser frem sine smekre pupper)!
Thor Øivind B.

Dette er det beste bildet du har hatt =)

Her har du en god lyssetting, og softet veldig fint. Jeg personlig synes det er for lite energi i hendene, og noe for mørkt i høyre hjørne.....noe vanskelig å se formen

Men totalt synes jeg dette er et godt bilde, med en fin glød.

PS: Ikke la dem knekke deg, stå på å gjør din grei. Husk bare at enrgi i formen gjør et bilde
Andy N.

Endelig en som ikke bare så på puppene takk Thor Øivind Bråge.
Ja det er min x kone vi var sammen i 10 år
Trine S.

Dette er et billedkritikksted. Etter mitt syn er ikke Andreas Nilsen åpen for kritikk, men kun ute etter høye treff-tall og kommentarer alà ''fine pupper, deilig dame....''. I tillegg virker det som han ser på dette som stedet for sitt eget skrytealbum, der forklaringene under bildet oftere inneholder''dette er dama mi, dette var kona mi, på trykk i Vi Menn'' enn tekniske forklaringer.

Bildet i seg selv er grått, med unaturlig positur, stivt blikk, for mørk lebestift. Lyset til venstre er distraherende, mens venstre bryst nesten forsvinner inn i bakgrunnen.
Hans- Georg S.

Synes Trine forklarte seg på en treffende måte. Stiller meg bak hennes kommentar.
Andy N.

Jeg synes TS og H-GS burde forsøke å ta et lignende bilde (selvsak noen med kler)Det er faktis en del arbeid i det.
Det som står under bildene mine er jo sant , skal jeg skrive noe annet??
Hans- Georg S.

AN: Joda, jeg har ingenting imot å ta portretter og jeg tror deg når du sier det er en del arbeid.
Men, når jeg gang på gang på gang x100 ser de samme motivene gidder jeg rett å slett ikke å se på de tekniske data. Dette fordi jeg oppfatter bildene som skrytebilder og lite engasjerende. Hadde det vært noe nytt innemellom, ja, da skulle jeg engasjert meg mer.
Trine S.

Og kommentaren fra AN understreker vel mitt poeng. Du har lagt ut bildene dine til kritikk her, Andreas, da må du også tåle å få kritikk på dem. Ellers finnes det sikkert mange andre steder på nettet du kan ''stille'' ut dine bilder, eller for den saks skyld, lage ditt eget nettsted.

Jeg likte ikke bildet, og begrunnet hvorfor. Tro det eller ei, men vi andre bruker også tid på våre bilder. Det betyr ikke dermed at vi lykkes hver gang.

Trine
Håkon G.

AN hvor finner du alle de pene damene ?
Carsten A.

Jeg begriper rett og slett ikke hva Rune Eriksen egentlig mener. Synspunkt på ''hvordan bildet er tatt'' er jo i beste fall noe som kommer i annen rekke.

I første rekke kommer det billedmessige innhold, og dette er ikke noe mer enn et av tusenvis andre kommersielle og like useriøse puppebilder. Den fotografiske teknikken er søtladent tilpasset for trykk i et eller annet ''Pin up''-blad eller lignende publikasjon. Dusinvare.
MVH CA
Heidi-Beate L.

Jeg likte dette bildet godt synest at det er behaglig å se på. Fin lyssettning. Likte grovheten i bildet kanskje litt blast. Håper at eks kona de har gitt tillatelse til at du har lagt ut dette bildet. H-BS
Stian G.

Herlig 80 talls bilde.

Og CA & co, en ting er å slakte bilder, en annen ting er å hetse fotografen for hva han/hun velger å legge ut. Greit jeg er ikke fan av denne type Pin-Up bilder, men jeg vil ikke kalle AN en useriøs fotograf for det. Det at dere ikke liker bildene hans og hva han velger å vise fram gir dere ikke rett til å nærmest prøve å fryse ut fotografen og kalle ham useriøs.

- diskusjon slutt
Avsluttet .

Har ingen sterke meninger om dette bildet, men registrerer at interessen er upåklagelig. Sterk tittel – meget sterk...
Erland P.

Ja ja så er i her alle i frelste,tro mig der er andet end natur billeder her i livet,vi er nogle der også kan lide at lave andre billedere,og gud hvor får vi tæsk hver gang,det er som om at man ikke må fotografere pige så er man til pin-up blade,en skriver her når man har set et af disse billeder så har man set alle,kik jeres natuer billeder igennem her og hvad ser i, det samme hele vejen igennem.
Bedøm billedet,selv om det er det en eller det andent.
Jeg selv syntes det er et dejlig billede,så send du bare nogle flere ind,men regn med du får nogle over nakken,det har jeg selv prøvet i mange år.
Håber at se flere pigebilleder fra din hånd
Skulle vi ikke bare give kritk på billedet om det er natur,piger eller hvar ved jeg,det er vel det,det drejer sig om,og lad så flok selv bestemme om de vil lave den end eller den anden slags billeder
Erland Pillegaard
Thomas A.

En artig diskusjon, bet meg fast i to ting her! Det ene var at AN får kritikk for bare å legge ut bilder av lettkledde damer med store bryster, o.l! Men hva med deg da CA, vannbildene dine, er ikke de en gjentagelse av motiv! Har registrert her på FOTOdotNO at du har sagt at skal bildet bli bedre må man gå tilbake og ta flere bilder av samme motiv om og om igjen..... litt paradoksalt at du da sier at AN nærmest må slutte med det! Jeg vat at du kommer til å argumentere denne setningen, fordi det ikke er den eksakte måten du har ordlagt deg på, du er jo god på det!
En annen ting er det jeg også synes virker som en hets mo AN: F.eks det at noen sier han ikke er er seriøs fotograf! Vel gutten lever av å ta slike bilder, driver eget fotostudio, og butikk, vel jeg vil si det er seriøst nok jeg! Her kommer vi faktisk inn på en av bestemmelsene her på FOTOdotNO, om at vi ikke skal drive med personforfølgelse!
En annen ting er jo at noen rett og slett ikke akn akseptere at man har forskjellig smak på bilder og utrykksform og dette blir for dumt! Vær mer seriøse folkens, diskusjoner rundt temaer på ett bilde er bra, emn ikke når diskusjonen går på personen som har tatt bilde!
Selv om jeg absolutt ikke på noe som helst måte liker vann bildene dine CA, så skriver jeg da ikke at jeg synes du er en fjott for det! Vel nå er jeg fader meg trøtt, og i morgen får jeg vel sjekke hva nytt som har skjedd her!!
Carsten A.

Jeg ser nå at jeg ikke burde falt for fristelsen til å svare AN med samme mynt i min første kommentar. Det kan vel også hevdes at AN kunne formulert sitt spørsmål noe anderledes.

Ellers har jeg sagt hva jeg mener om bildet, i min annen kommentar, og fastholder det.
MVH CA
Rune E.

RE CA, det som forundrer meg er at du ikke begriper hva jeg mener, da foreslår jeg at du leser det jeg har skrevet en gang til. Og til din informasjon CA, så begriper ikke jeg at du engang gidder å se på slike bilder eller iallefall å kommentere de. Det er bilde du skal kommentere ikke fotografen, eller hans tidligere bilder. Dette er et bilde, så kan du for deg selv selvfølgelig mene at det er harry, modellen er billig eller hva du mener. Men kom med kritikk til bildet og hold det der.
Dag N.

Her har det skjedd litt ser jeg. Jeg er egentlig ikke tilhenger av sure innspill uten begrunnelse så jeg vil uttdype mitt første innlegg en smule.

Problemet med bildet er for meg ikke studiosettingen, teknikken som er brukt eller det at modellen har pene pupper. Når jeg syns bildet er skjarmløst er det pga ett stivt, poserende uttrykk, både i kropp og ansikt. Ett ''godt'' følsomt uttrykk i ansiktet kunne etter min mening løftet dette bildet mange hakk (selv om det fortsatt hadde vært litt harry).


Andy N.

Jeg har hatt bilde liggende lenge har tatt noen hundre lignende av henne for hun elsket det(TA BILDER) .Det har aldri hvert meningen at bilde skulle på trykk eller ut på nettet.Men i går fikk jeg tilatelse av henne å legge det ut.

Det som dere ser kanskje litt anspent ja , det er faktis hvordan hun er .
Avsluttet .

He he jeg føler at jeg bare <big>MÅ</big> melde meg på diskusjonen her...

Men først, Andreas, fortsett med det du liker best!

Dernest, det virker som om det er den/de samme personene som alltid må komme med en eller annen uforklarlig kommentar(er) som i realiteten er dratt ut av sammenhengen, og hvor diskusjonen og kritikeren(e) har en tendens til å vri ''bildekritikk'' over til ''fotografkritikk''.

Jeg synes Thomas Aas kommer med et meget bra innspill i ''debatten''.

Se forøvrig bilde nr. 12433,bilde nr. 12490,bilde nr. 12534


Min oppfatning av fotografer er at man skal ha ''vidvinkel'' og ikke bare ''macro''.

En hilsen til alle konervative fra en liberaler...

8) T-man
Carsten A.

Jeg er oppriktig talt ganske forbauset over
Rune Eriksen siste innlegg. RE har vel bl.a. kritisert meg for å ha tatt mannen istedetfor ballen (bildet altså). Og dette har jeg jo alt sagt at jeg ikke burde gjort.
Og jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor RE mener at en skal prioritere ''hvordan bildet er tatt'', som sagt velger jeg å prioritere bildets innhold.

Men når det gjelder ''hvordan bildet er tatt'', eller kanskje mer generelt, de fototekniske sider ved dette opptaket (og endel andre fra samme hånd), herunder slik det er presentert her, så er det jo ingen tvil om at AN har god kontroll over teknikken.
MVH CA
Marius B.

Jeg synes til tider dette går over i mobbing av AN istedet for det bildekritikk egentlig er, og det har jeg ikke særlig sansen for. Folk bør holde seg for gode til den slags oppførsel.
Om man misliker bilder av dette slaget i så stor grad, -ja så får man heller la være å se på dem da. Det kan da ikke være så vanskelig...

Marius
mange l.

Hej Andreas

Jag har slängt ur mig en kommentar på disskusionssidorna om porr kontra sensualism.
Den här bilden är mer sensuell en porrig enligt min uppfattning. Tycker att posen på henne, blicken och ljussättningen gör att det är en bra bild. Rent av estetisk.
Fortsättningsvis tycker jag du ska fortsätta med du finner roligast och intressantas oavsett om jag eller någon annan inte skulle gilla det. Jag har sett att du hånas för att du alltid tar ''flickbilder'' men det finns många fler som ofta och länge kör på samma tema utan att bespottas för det.

Står dock fortfarande för att grovt kränkande eller olagliga bilder skall tas bort.

MVH/Mange
Avsluttet .

This picture is an affront to all standards of common decency and a clear sign that FotoDotNo has lost all sense of moral value. In a civilsed world this kind of gratuitous pornography would not be tolerated.

And by the way are those tits real? They look decidedly sliconish to me.
Tom E.

Det er artig å se hvor mange ''treff'' du får på bildene dine. Du får mye kritikk men herregud...alle må tydelighvis se på dette..
Andy N.

T E ja litt artig.
Avsluttet .

If I posted a picture of my missus with a candle up her cracker it would get 100000000 mega hits in half an hour but that wouldn't make it ART now would it??
Tor-Erling T. R.

Nordman: ''In a civilsed world this kind of gratuitous pornography would not be tolerated.''

What kind of civilised world are you living in? These kind of pictures are printed in perfectly legitimised and legale magazines in Norway. I wouldn't call it a disgrace. Not at all. But that is probably different in the land of the free - USA?

A candle up the cracker is somehow different... You must agree on that?
Avsluttet .

Tor-Erling: Sadly I do not feel I am living in a civilised world at all. Essentially my point is that the attention this picture has got has nothing to do with its merits as a photograph but because of its pornographic content (a pair of silicone tits). It is very sad that pictures march rapidly up the top 30 list here because of this. You must agree on that?
Tor-Erling T. R.

Yes. I agree on that. Four out of five pictures on the top 30 list at the moment are of light-dressed women...

But I must admit; I do click on those pictures myself. Unfortunately.
Ole Walter S.

Dette er bare for DUMT folkens!!!!!!

Vel, man leser og leser og leser, om hva? Vel det eneste jeg ser er andre folks (over 40 personers)irritasjon over en fotografs arbeid. Kan dere ikke si noe konstruktivt i stedet for å irritere dere over pupper og lår. Tross alt det er jo ganske naturlig.

Men så VAR det bildet DA. Det eneste jeg føler forstyrrer litt er modellens venstre hånd som blir litt VEL fremtredende. Tror jeg ville plassert den under høyrehånden.

Har du flere bilder av flotte jenter, kom med dem!!

Mvh/ows
Heidi-Beate L.

Hei Andreas

Liker fortsatt bildet ditt jeg. Liker ikke alle bildene dine, men dette synest jeg er bra. Desuten er du heldig som får så mye oppmerksomhet. Er nesten blitt litt redd for å legge ut bilder av lett kledde jenter, men kommer allikavel til å gjøre det. Håper jeg slipper å bli angrepet av den grunn. H-BS
Andy N.

Noen lurer på hvor modellene kommer fra , Jeg finner dem selv , det kan ta fra noen uker til 1/2 år før de er på trykk .Ellers tar jeg jo bilder av folk som kommer å spør ,men da betaler de selsakt meg.
Er det noen som hvet om modeller til vi men så ta kontakt med meg an-n@expofoto.no -jeg har ikke hatt tid å lete så mye i det siste.
Andreas
Heidi ikke bli redd for å legge ut bilder av jenter, du finner fort ut hva som er serøs kritikk og hva som er misunnelse kritikk.
Andreas K.

Hei alle sammen!
Jeg synes det er noen nok så fjollete kommentarer ovenfor.
Kjempefint bilde,fine linjer/positur, og flott lys. Hvis du hadde sendt det inn til landskonkurransen hadde dette skåret høyt.
Andy N.

Takk .
Konkuranse en ide .
Andreas
Avsluttet .

Ehhhh

Jeg vet ikke helt, men er det noe galt med store pupper? blir det porno når det er store pupper? hadde de vært små, hadde det vært greitt da? Og håret ja... åttitalls oioi... jaja det levde vel folk her på den tiden også.

Fint bilde etter min mening, mange kommentarer som folk burde holde seg for god for. Enig med de som mener man kan kommentere bildet, og la det være med det.
Ronny Manuel D.

bRA!
Andy N.

Det var da utrolig så mange som har sett på dette bilde.Flotte greier
A
Andy N.

Bildet ''Slik var drømmen'' tar vis forbi ''my x vife'' snart i antall visninger.
Avsluttet .

hehe,med tanke på engasjementet her lurer jeg på hva som hadde skjedd hvis brudebildene av martha å ari hadde blitt lagt ut.men,uansett synes jeg at folk skal få legge ut bilder de ønsker,å jeg synes det er litt synd at så drevne og profesjonelle fotografer som mange av dere er skal bruke så mye energi på å gi useriøs kritikk.Det er tross alt en egen kategori for bilder av nakne mennesker og i og med at dette er helt naturlig synes dere skal godta det.når det gjelder bildet synes jeg at utsnitt og lys er flott,håret appellerer ikke direkte til min estetiske sans,men for ti år siden var jeg syv år gammel så jeg er jo ikke så vant til denne typen frisyrer.
hilsen en glad amatør :)
Lars-Anders M.

Bra reklamebilde for silikonpupper! Stå på.
Andy N.

Det er ikke så ofte at bildene på Foto.no har 4000 treff ,så jeg må gratulere ''X-wife og ''Slik var drømmen'' med mange treff. (Da mener jeg gratulere til damene.)
Avsluttet .

feil hond plassering ,armene er plassert som en muskel bygger, noe for flatt lys, i ale fall min seriøse komentar
Steinar Dahlen V.

synast bildet var for kornete, eg likar godt at det var i svart kvitt ... Greit nok at det er sant at dei har vært på trykk i vimenn og slikt.
men når man ser det gang på gang under bildet
så kan det virke litt som skryt. men nok om det.
den saken er over forlengst tenker eg. ....

*SV*
Chris Eric B.

haha er det mulig og diskutere mer over et bilde.. pen dame foresten AN. legg ut et til :)

;)
Vh Chris E
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu