Skiheis
Der er mange hjul som snurrer rundt på en konstruksjon som denne. Det er en av heisene i anlegget Dachstein West. I bakgrunnen skimtes Hoher Dachstein, som er på nesten 3000 meter.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger19
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1166993} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Olaf M.
Vilt og vakkert med avansert teknikk i forgrunnen
Mvh Olaf
Walter S.
Likte dette!
Imponerende teknisk og dramatisk med 64 hjul (jeg har telt ...) bare på den ene støtten - i en solid komposisjon. Det ser ut til å være langt ned til dalbunnen her. Fjellene bak og en azurblå-himmel gjør resten.
Mvh,
Walter
Helge A.
Takker. Der er mange ulike typer konstruksjoner. Hvis man liker slik blir man aldri ferdig med å undre seg over dette. Denne har en mellomstasjon, men man bytter ikke gondol. På større anlegg kan gondol henge i to stålwirere. (vanskelig ord i flertall). Og kanskje en tredje i midten til å trekke. Her er det visst samme wire som trekker og løfter...
Hans Rich. A.
Kan bare henge meg på de to foran. Ikke noe å si på utsikten heller. Godt eksponert. Godt komponert.
Mvh Hans Richard
Helge A.
Takker. Disse heiskortene var ganske dyre, og jeg fant ut at prisen kunne reduseres litt ved å fylle opp kortet på nett. Ganske snedig. Videre kunne man betale for f.eks 4 eller 5 timer i stedet for en dag. Da er det bare å droppe matpause, og heller ta en to timer lang (mat)pause på toppen og nyte sola før siste nedkjøring. Og da passe på at man havnet på riktig, der bilen stod parkert...
Emil C.
TRoslke majestetiske fjell med friske farger
Helge A.
Takk for kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu