-Drømmekyss-
Skjeggslangehals eller African Darter. Fotografert i Bahir Dar i Etiopia. Bildet er IKKE manipulert.
Utstyr
  • Nikon D800
  • 80.0-400.0 mm f/4.5-5.6
  • Brennvidde400.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger64
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1165624} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Arne S.
Så flott dette ble Geir. Her hadde du skikkelig klaff med bevegelsene deres. Et årvåken blikke gjorde at du fikk med deg denne situasjonen. I tillegg til den flotte handlingen er bilde flott komponert, sylskarpt og vakkert.
Flott, flott.
Mvh Arne
Jan-Erik S.
Et skikkelig blinkskudd Geir. Veldig fint.
Hans Rich. A.
Her traff du godt, og ikke minst, godt sett. Flott fugl forresten.
Mvh Hans Richard
Vidar S.
Flott bilde Geir!
Etter min mening, er bildet av denne fuglen så bra at den gode ideén og "Drømmekyss" ikke passer i komposisjonen. Jeg mener at dette bildet burde vært uten fuglen i blur der ute, da denne forstyrrer mer enn den bidrar. Men det er nå bare mitt syn på dette. Virkelig et flott bilde av fuglen til venstre.

For noen farger på denne flotte fuglen, rene stilstudie dette Geir!

Mvh
Vidar
Geir F.
Takk for komentarer. Som et rent portrett hadde det nok vært bedre uten den uskarpe skarven lenger ute på innsjøen, men her synes jeg scenen innbød til en annen historie, og for meg ville dette bildet vært fattigere uten skarven i bakgrunnen, -smak og behag selvfølgelig. Flott med ærlige tilbakemeldinger.
G
Olaf M.
Veleksponert med bra komp. og fin dybdeskarphet. Spennende komposisjon hvor fuglene møtes nebb til nebb.Savner litt mer luft rundt motivet i venstre nedre hjørne
Mvh Olaf
Geir F.
Takk for det, Olaf. Ja, det er kanskje vel trangt nede i venstre hjørne. Har mye å gå på, men valgte dette utsnittet for å unngå et for midtstilt motiv.
G
Roar K.
Super skarphet, farger og detaljer på hovedmotivet her.

Roar
Roar B.
Bildet er jo en fortsettelse av ditt forrige, om denne undringa knytta til Gaarders velformulerte tekst. Og at vi dessverre mister mye av den nysgjerrigheten i voksen alder. Som da dreier seg om et mer rasjonelt tankesett, gjerne knytta til erfaring og logiske betraktninger om hva som er sannhet og ikke. Og dermed også går glipp av en verden utenfor der sanseapparatet ikke er påført filterets uheldige begrensninger.

For meg handler bildet om drømmer, tankeflukt og en vandring inn i fantasiens verden. Og som åpenbarer seg i et viktig kunstnerisk grep, nemlig fuglenes imaginære kommunikasjon som setter tankene i sving og gjør motivet levende.
Et foto også for større arenaer enn Bildekritikken.

Anne Ø.
Artig og flott dette øyeblikket.
Uten fuglen i bakgrunnen blir det kun et portrett uten historie.
Geir F.
Takk til dere siste tre for gode tilbakemeldinger.
G
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu