Kveldsmat
Fuglen er ganske langt unna, men holdt seg i ro. Beskåret slik at den kom dobbelt så nær. Iso 3200. Litt overrasket over at fisken ble såpass skarp i det svake kveldslyset på sommeren.
Utstyr
  • Canon Eos 5D IV
  • 600+2x
  • Brennvidde1200mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger44
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1164461} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
susanne j.
Super skarphed fint motiv mvh Sus
Vidar S.
Fantastisk handling og et fantastisk bra bilde Helge:-)

Mvh
Vidar
Per L.
Rett og slett et blinkskudd - ferdig snakka! Mvh Per
Emil C.
Ja,hav skal man si her til dette nydelige og heldige fotografiet unge mann," Blinkskudd"
Arne S.
Bilde fremstår skarpt og fint selv om det er beskjært en del. Kunne kanskje tenkt meg å se litt i nedre del. Ellers en fin komposisjon og fine naturlige farger.
Mvh Arne
Helge A.
Takk for kommentarer. Fuglen krøker seg litt sammen her, og det gir flere piksler på den lille fuglen på et lite skjermformat. Fire mulige kilder til uskarphet kan være at kamera vibrerer litt, at fokus ikke sitter helt, tele-ekstender og "grums" i luften. Men noe av dette fjernes ved oppskarping i raw-delen av Elements, og er litt "juks" sånn sett.
Mats L.
Förvånande att bilden är så skarp med så lång brännvidd och förhållandevis lång slutar tid. Oavsett detta en fin ögonblicksbild.
Hans Rich. A.
Helt topp skarphet og tatt i rett øyeblikk. Selv dråpen er kommet med !
Litt knapt nede hvis jeg skal pirke.
Mvh Hans Richard
Olaf M.
Veleksponert og velkomponert flott motiv
Mvh Olaf
Helge A.
Takk tor kommentarer.
egil l.
Flott dette! Fanget i rette øyeblikk..god skarphet over hele fuglen..spesielt med tanke på brennvidde ( inkl. extender x2) cropping og forholdene i betraktning.. noe etterbehandling blir det som oftest da..

Mh. Egil
Helge A.
Jo, dette var litt på grensen med et Wimberley Head, men løste vibrasjonsutfordringer med å ha fjernutløser, speilet oppe og autofokus/live view. Tror jeg slo av bildestabilisator. 600/4 er skarp på åpen blender, men telekonverter reduserer vel kvalitet noe.
Helge A.
Web-visningen her er ganske dårlig, men jeg har bildet som bakgrunn, og midtstilt på en liten laptop. Da blir det croppet ytterligere, men fuglen blir mye skarpere rundt øyet og på nebbet.
Walter S.
Et flott og spennende motiv!
Imponeremde nærbilde av et fiske-måltid, rett fra sjøen - ferskere går det ikke an å få det ... og dråpen som henger i finnen, er selveste toppen!
God separasjon mot bakgrunnen.
Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu