Landet der nord
Hva jeg syns ? Stemningsbærende uttrykk som jeg føler samsvarer godt med Bob Dylans tekst, her i B. Afzelius versjon av samme låt.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTidligere bilde i ny drakt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1164252} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Åge M.
Fin illustrasjon til låten (sitter å hører på den her mens jeg skriver). Bildet og låta sammen gir perspektiv, både visuelt og tidsmessig, og gir meg en besnærende avstandsfølelse og stemning.
Hvis låta ikke hadde vært med? Dame, bosatt i grisgrendt strøk, på vei hjem i snøvær, i nåtid (da hadde jeg mistet det tidsmessige perspektivet), men da ville bildet stått på egne ben, og da til ståkarakter det og.
Viggo Strand K.
Bildet står seg så absolutt til ståkarakter. Jeg likte dette bildet veldig godt. En spennende kom som gir bildet en nydelig dybde. Lett snøvær på en stille ferd gjennom skogen gir en veldig fin stemning.

Viggo
Ingvald Bright N.
Jeg diker det. Jeg tror det har noe med att bilde er action på en rolig måte. Personen har høyere puls en godt er. antakelig foreller bakgrunner noe av det samme. Du har oppnådd en balanse som stilltiende sier ,Det stemmer. Ingvald
Roar B.
Hjertelig takk alle tre !
Fantastisk å få tilbakemeldinger som går rett inn i personlig undring og innlevelse. Og nærmest tar tak i sjela. Viser at bilder ikke kun handler om teknikk, komposisjon etc. Ja, det også, men aller viktigst. At budskapet fanger. At en stopper opp og begynner å reflektere, som igjen fører til ny næring og videre tankeflukt. Da er mye gjort.
Motivet samarbeider.
Det lever.
Olaf M.
Flott malerisk uttrykk
Mvh Olaf
Harald N.
Du er god til å lage samsvar mellom bilete og musikalske uttrykk, er med på å breike “Dotten”
Harald
Roar B.
Hyggelig å høre, Harald.
Etter mange års filming av utsikter i øst og vest, sol opp- og nedganger, dokumentarer i nære og fjerne himmelstrøk begynte jeg etterhvert å gå lei av stadige repetisjoner. Følte jeg stivna og måtte finne nye veier. Og da ble musikk, tekster og andre kulturelle innslag viktig for meg for å kunne stake ut ny kurs. Mot det mer symbolske og stemningsbærende som forhåpentligvis spiller mer på assosiasjoner og tankevirksomhet enn kun snevres til en konkret og visuell handling.
Vi gjennomgår alle ulike faser. Noen blir værende i samme mønsteret og trivest med det. Andre igjen prøver ut nye uttrykksformer for å utfordre seg selv, komme videre og på den måten hindre at kjærligheten til fotografering forvitrer. Men derimot tilføres ny og livgivende energi. Med ditto motivasjon på kjøpet.
Roar B.
Og takk også til deg, Olaf. Fint å høre at du syns det 'maleriske' var ok innafor en kunstnerisk tilnærming.
Geir F.
En nydelig visuell og lyrisk symbiose ledsaget av Afzelius sin vakre tolkning av nok en av Dylans flotte tekster. Drømmende det her. Flott å beskue dette fine bildet samtidig som en lytter til Afzelius harmoniske fremføring. Likte veldig godt det visuelle uttrykket, Roar.
G
Hans Rich. A.
Ble ekstra stemningsfullt med musikken av Afzelius. Men, som det er nevnt, det står godt på egne ben også.
Mvh Hans Richard
Øyvind H.
Har dessverre ikke lyd på maskina, akkurat nå og forholder meg derfor kun til bildet. Malerisk og gir et godt inntrykk av norsk vintervær. Fin dybde- og lysvirkning. Siden vi er inne på musikk kunne kanskje "Snøsludd" også fungert, som tema eller tittel på dette fine bildet. Ta gjerne også en kikk på Pål SP sin glimrende analyse av denne fine låta fra Dumdum Boys. Mvh Øyvind
Roar B.
Er jo veldig hyggelig med slike positive tilbakemeldinger. Så hjertelig takk alle sammen!
Som nevnt er dette et bilde langt tilbake i porteføljen, men da i en mørkere og mer dyster fremtoning.
Henta det fram på ny som jeg av og til gjør med enkelte bilder, i forsøk på å forandre tilnærming, finne et annet utgangspunkt og dermed gi uttrykket en ny og gjerne overraskende karakter.
Og på den måten ble det som det ble, lysere og mer vennlig i formen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu