Teist
Legger ut et fuglebilde fra kysten i Finnmark. Det er ikke kysten og havfuglene jeg kjenner best, men teisten syns jeg er veldig flott.
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • EF 70-200 f/2,8 IS USM
  • Brennvidde280mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/640s
  • Filmtyperaw iso 200
  • Nei
  • AnnetEC - 0,6
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger362
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_116144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kay R.
Hei Jan-Eilert...

Ble jo snacks det hær.
Har ikke noe å utsette på det teknisk. Skarpt og klart med veldig god fokus. Den lave blenderen gjør nok at hele steinen e i fokus med god dybde. Dette ble en ekstra pluss. Synes også du får frem svært fine detaljer i fjærpryden til tross for at den e svart. Noe som ikke e like enkelt. Trekker frem et bittelite minus også: stråene nede i høyre hjørnet e det lille som hindrer bildet i å være 100% rent... om du skjønner ka æ mener?, men det skal også sies at dette ikke forringer motivet ditt på noen slags måte...
Et strålende bilde ble det...
Ha en fin natt...

MVH Kay:-)
Vegard L.
Hei.
Jeg sier meg enig med Kay. Et flott bilde.
Mvh Vegard
Jan Fredrik I.
Ett godt bilde av Teist det her.
Fint valg av blender/lukker som gjør at du får frem detaljer både i forgrunn og fuglen.
God skarphet, komp, lys , farger , detaljer og god kontakt med fuglen som tilsammen utgjør ett flott bilde.

Mvh

Jan Fredrik
Jan-Eilert P.
Takk for tilbakemeldinger!

Kay: Takk for at du bemerket stråene. Jeg hadde ikke lagt merke til dem selv som en svakhet med bildet. Kunne vært spennende å vite hva andre syns om disse.

Vegard og Jan Fredrik- takk

Jan-Eilert
Christian P.
Med gode detaljer i forgrunn og fugl, samt en passe ''bluret'' bakgrunn, er dette et flott bilde. Lyset kunne kanskje vært en tanke bedre, syntes det blir litt for direkte, men det er ikke lett å få til.
Odd Tore S.
Hei!
Dette ble flott, jeg ser egentlig ikke noe å pirke på her.
Teisten praktiserer en lav sittestilling?
Jeg synes ikke at stråene gjør noe, det er vel strå ute av fokus i bakgrunnen også, naturlig del av miljøet.
Om du ønsket det, kunne du vel valgt et tettere utsnitt uten at det hadde skadet, men jeg ser ikke at det skulle være nødvendig.
Odd Tore
Svein B.
Synes dette ble svært bra, nydelig eksponert og med flotte omgivelser. Her har du også fått bra betalt for blendervalget. Bra.

Mvh
Svein B
Tommy B.
Hei Pedersen!
Jeg må si meg enig med de andre. Flott bilde og lurt valg av blender slik at hele steinen ble skarp. Flotte røde føtter!!
Helsing Tommy
Thore A.
Fint lys, godt eksponert og grei komposisjon. Stråene nede i hjørnet plager ikke meg - de hører vel hjemme i kystlandskapet.
Jeg er av dem som likker selektiv fokus, og hadde foretrukket større blender slik at ikke hele forgrunnen ble skarp, men smak og behag. Tror samtidig jeg ville etterbelyst bakgrunnen noe for å dempe den noe.
Jan-Eilert P.
Hei og takk for ærlige tilbakemeldinger! Setter pris på både ris og ros jeg, selv om det ikke var så mye ris denne gangen :-)
Stig B.
Teknisk veldig godt løst, synes jeg, med fin detaljering i den svarte fjærpryden uten å brenne ut det hvite, fin bakgrunn og dybdeskarphet nok til steinen. Stråene gir meg litt miljø, og forstyrrer dermed ikke.

Flott glimt i øyet.

Mvh Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu