Seilet i Namsos - Kornsilo'n
En gammel kornsilo har blitt til leiligheter ut mot havet. Jeg hadde sett den opplyste fasaden når jeg kjørte hjem fra arbeid, og måtte prøve å ta bilde. Blir kanskje bedre når det blir pyntet til jul! :o)
Bildet inngår i albumet Namsos - Skal æ vis dæ by'n æ bor i....
Utstyr
  • Canon T-90
  • Canon FD 85 f.1.8
  • Brennvidde85mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Provia100F
  • Nei
  • AnnetTror nå i etterkant at jeg heller burde skannet en noe lysere utgave av bildet. Ville nok fått mere og bedre kontroll over de mørke områdene. Har prøvd å lette litt, men det blir fort litt flatt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger419
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_116078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Fred S.

Utrolig hva namdalingene kan få ut av en silo..... ( Kirketårnet til høyre ser forresten ganske så siloaktig ut, men det er en annen sak)
Sikkert et flott sted å bo for alle som har behov for å meditere mens en betrakter sjø og kyst, selv foretrekker jeg innlandet. Ville nok også ha foretrukket litt mer ''briljans'' i bildet, den blåbrune tonen blir en anelse grumsete eller ''skitten'', hvis du skjønner. Du får prøve til jul igjen, som du sier, kanskje du får med juletreet på Klompen i samme slengen.

vh fred
Kurt S.

Hei Johann.
Vet ikke helt om jeg ville bodd i disse leilighetene. Tror det blir litt for mye folk på for lite område for meg. Men, ved havet trives jeg absolutt.
Synes bildet ble fint. Fin komp. og flotte lysspeilinger i havet.
Her blir det sikkert bra å ta bilde når snøen har lagt seg og man får et litt annet lys. ( og kanskje også litt julestemning ) Tidlig ettermiddag passer sikkert bra.
mvh Kurt
Jóhann Á.

Takk skal du ha, Fred!
Har problemer med å finne fram til de riktige fargene for tiden. Har en stygg tendens til å tippe over til litt rød-aktige toner. Snart valg?
Sant det med kirketårnet, selv om sammenligningen mellom kirketårn og silobygg har vært mer fremtredende lenger oppe i dalen.
Ja, jul med din glede, du!!!
Jóhann Á.

Takk til deg også Kurt! Du skrev i skrivende stund!!
Kan jo være enig med deg i det med bosted. Men for de som har fått nok av vedlikeholdsarbeid og hagearbeid, er det sikkert greit.
Bildet er tatt i skumringen, så jeg hadde flere varianter. Burde vel ha skannet en som var lysere en hva jeg likte på lysbildet. Og det med snøen, helt klart. Spørs hvor lenge den blir nå da?!?!
Gunnar H.

Jeg kan godt lide billedet, jeg ville ikke vente på juleudsmykning, men på gode aftenskyer, og tage et polarisations og et graduent filter, samt et stativ
og en trådudløser med. Jeg synes de på dansk ''violette'' farver klæder billedet. Som gammel-gammel nordmand, har jeg altid sagt at Namsos er Norges svar på Chickago, hvad jeg så end mener med det.
Mvh
Gunnar Hansen
Kjartan T.

Hei Jóhann, liker formene i dette bildet og synes du på en fin måte presenterer det som for meg er et nytt Namsos-motiv. Har ikke sett ''den nye kornsiloen'' avbildet fra denne vinkelen før. Pent lys og god stemning.

Også smiler jeg av gammel nordmandens bemerkning om Namsos som Norges svar på Chicago...:)
Inger Anne Maritsdotter V.

Velkomponert stemningsbilde ;-)
mvh IAV
Avsluttet .

Hei Jòhann

Fint eksponert bilde synes jeg. Kunne så absolutt tent meg å flyttet inn i en av de leikighetene. Morro med bilder fra din hjemby.

Har omsider måttet krype til korset for å få tilbake bokmerkede fotografer.

Svenn
Avsluttet .

Hei Jòhann

Fint eksponert bilde synes jeg. Kunne så absolutt tent meg å flyttet inn i en av de leikighetene. Morro med bilder fra din hjemby.

Har omsider måttet krype til korset for å få tilbake bokmerkede fotografer.

Svenn
Avsluttet .

Hei Jòhann

Fint eksponert bilde synes jeg. Kunne så absolutt tent meg å flyttet inn i en av de leikighetene. Morro med bilder fra din hjemby.

Har omsider måttet krype til korset for å få tilbake bokmerkede fotografer.

Svenn
Jóhann Á.

Hei og takk!
Gunnar:Stativ og snorutløser var på plass, men kunne godt ha brukt grad filter for å tegne fram himmelen bedre. Sky og julestas må bli bra!
Når det gjelder Namsos og Chicago, lurer jeg vel også på det!?!?!? ;o)

Kjartan: Ja, relativt nytt er det så det er lite utforsket ennå. Skjønte du dette med Chicago?!?! ;o)

Inger Anne: Prøvde å få fram fjellene bak og legge hele huset foran fjellsiden.

Svenn: Du er nok ikke den første til å krype til det berømte korset! Og takk, takk og takk! ;o)
Jan Ove H.

Dete syntes jeg var et godt motiv, Johan.

God jul og et riktig godt nytt år.
Nyt ditt glass med brennivinur.

Jan Ove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu