-Sammen for livet-
Utstyr
  • Apple iPhone 13 mini
  • iPhone 13 mini back dual wide camera 5.1mm f/1.6
  • Brennvidde5.1mm
  • Blender-
  • Lukker1/245s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger53
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1160484} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Øyvind B.
Så kan man spørre seg hvorfor dette bildet får null oppmerksomhet mens andre blir teppebombet med kommentarer?
Kreativt og ettertenksomt sett-speilet gjennom egne brilleglass. Den optiske forvrengningen gjør det litt rørende der de sitter. Det diffuse litt tegneserie aktige gir avstand og rom til litt undring for betrakter.
Likte det godt og heier på annerledesheten.
Mvh Øyvind
Geir F.
Takk for ditt engasjement og fine kommentar, Øyvind. Jeg er ikke det minste overrasket over sparsom respons på mine bilder, og du vet sikkert årsaken! Ærlige kritikker "DOES NOT PAY". Den vesentligste grunnen til at jeg kommenterer svært lite er betinget i at alt for mange her på foto.no blir dødelig fornærmet dersom en ikke kun serverer ros; -selv på svært middelmådige bilder. Dette er ikke noe arena for læring lenger, men stort sett et sosialt forum der flere og flere "soler seg" over overdrevent positive tilbakemeldinger og sine egne fotografiske ferdigheter. Tør atter en gang minne om Bjørneboe sine vektige ord; http://fokus.foto.no/bildekritikk/bilde/1149190-bildekrit...lection=1.
Litt om fotografiet; Bildet er tatt på min hytte i Jotunheimen, og er et portrett av mine ektefelle og undertegnede der vi gjenspeiles i brilleglasset til min ektefelle. Bildet er altså et direkte foto av brilleglasset. Bak oss, gjennom vinduet, ser en himmelen full av dramatiske skyer. Synes selv at dette var en interessant tilnærming.
Kom akkurat hjem fra jobb, men synes ditt engasjement umiddelbart fortjente en tilbakemelding. Takk.
G
Roar B.
1. Jeg liker best farger.
2. Jeg liker best skarpe bilder.
3. Jeg liker best motiver som er lette å forstå.
4. Jeg liker best fotografer som alltid kommer med superlativer til bildene mine.
5. Derfor liker jeg ikke fotografer som er kritisk til mine egne bidrag.
6. Jeg liker å bygge allianser. Det gir trygghet og forutsigbarhet i kommunikasjonen.
7. Jeg liker ikke at komposisjoner bryter med vedtatte normer og regler.
8. Jeg liker også bildeflommen.
9. Og at Bildekritikken endelig er inne på rett spor.
10. Og til slutt støtter jeg total taushet når noen er uenig. 

***
Noen skrå tanker, sett og sakset fra Bildekritikkens rikholdige arkiv.
Arild T.
Synes dette bildet er verdt en kommentar. Noe diffust i sin fremtoning, men det gjør det hele mer interessant på alle måter. "Sammen for livet" er en god billedtittel som samsvarer godt det som blir formidlet her.
At dette bildet har fått få kommentarer, er nok etter min mening, blant annet følgende: All billedkritikk her inne er basert på "en til en-kommentarer.", noe som er svært synd. Kommenterer man lite, får man få kommentarer eller bildekritikk tilbake. Ser ofte svært gode bilder blir lagt ut her, men får ingen eller liten respons pga at vedkommende ikke har kommentert andres bilder så mye. Når det er sagt, så skulle jeg også ønske at det ikke blir bare "nisje-kommentarer", det vil si at man bare kommenterer den sjangeren som man selv synes best om. Å kommentere ulike sjangrer innenfor foto, er utfordrende og lærerikt, etter mitt syn.

Hilsen Arild
Geir F.
Takk også til Roar og Arild for kloke, reflekterte og "vektige" kommentarer. Verdsetter kommentarer fra dere alle tre som "tør" å utfordre!
G
Harald N.
Biletet samanheng med tittelen er rørande. Det er mykje snakk om å vekkes frå kvarandre. Dette er det motsatte, tett saman til og med i samme brilleglas.
Mvh Harald
Geir F.
Takk for din gode analyse som samsvarer helt med min intensjon med dette enkle fotografiet, Harald.
G.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu