Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger35
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1159417} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Øyvind H.
Forsto at dette er en jaktlabrador og det ser ut til at den "står for fugl" eller står i stand, som vi sier når fuglehunder stivner, når de får ferten av hønsefugl eller annet vilt. Løfter den ikke på høyre frambein også? Fint bilde og det spørs om ikke det er noe den har blitt oppmerksom på lenger der framme.
Walter S.
Herlig kveldsstemning i fin og spennende natur, hvor hunden er et naturlig øye-magnet - godt plassert i rammen.
- Det meste stemmer her, etter mitt skjønn og min smak - litt usikker på om jeg personlig ville ha senket himmelen noe ... en 10% kanskje ...?
:o)
Mvh,
Walter
Arne S.
Stemningsfullt og vakkert kveldsfoto med vakker natur. Fine farger, flotte skyer og hunden fint plassert i bildeflaten. Flott! :-)
Mvh Arne
susanne j.
Smuk natur her fine farver ..Fint med hunden i billedet Mvh Sus
Evelyn S.
Takk for hyggelige kommentarer dere fire! Øyvind: Det er nok riktig at den har fått ferten av noe, muligens en fugl, og den løfter foten ja. Artig at du spør. Det er ikke slik jaktlabradorer brukes på jakt, de har til oppgave å stå stille ved siden av skytter og først løpe ut for å hente den skutte fuglen på kommando. De kan kombineres med andre typer " fuglehunder" som kan ha til oppgave å jage opp en fugl. Jeg trener jaktlydighet med min, det foregår aldri med levende fugl, kun med "dummyer" som det kalles. Men hun tjuvstarter, når noe kastes og hun skal hente blir hun så ivrig at hun løper før kommandoen kommer. Det gir disk på en eventuell konkurranse. Men hun er avlet for å hente ting, så vi har det som aktivitet for moro skyld likevel. Så fikk du en del tilleggsinfo : )
Jostein S.
Hei
Flott stemningsbilde
Fint der ute ved sjøkanten med hunden og myrulla
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu