• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2023-06-24 19:16:52
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1158913} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Arild T.
Så fine øyner den har! Minner meg om min golden retriever som gikk bort for noen år siden. Skarpt og fint foto som virkelig viser "personligheten" til hunden!
Godt bildeutsnitt!
Er dette en golden?

Arild
Evelyn S.
Hei Arild, takk for hyggelig og kjapt svar! Det er en jaktlabrador. Den har virkelig vakre brune øyne, det kommer nok ikke godt nok frem på bildet., men fint at du så det likevel. Man ser faktsik fotografen speilet i ene øyet, jeg sitter på en benk med hunden på bordet. Skulle vært skarpere, får prøve det neste gang.
Per L.
Som tidligere hundeeier (Finsk Støver) falt jeg for dette flotte nærbildet! Topp skarphet, nydelig blikk og naturlige farger! Mvh Per
Ingvald Bright N.
Jeg hadde en fantastisk flat cotet retdriver (brun) for ikke så mange år siden. Hundens smilende øyne kan jeg ikke glemme. Det å tenke i utsnitt kan ofte være vell så bra. Ingvald
Arne S.
Hund portrett og selvportrett i et og samme foto.
Liker utsnittet og de snille brune øyne.
Mvh Arne
Øyvind B.
Jo mulig øyet med fordel kunne vært litt skarpere men innenfor synes jeg.
Du viser oss din beste venn med respekt, varme og stolthet.
Hatt hunder selv gjennom livet. Nå låner vi kun ungene sine i mellom til stor glede. Og så kan vi levere de tilbake……………………………………!
Mvh Øyvind
Geir B.
Flott nærbilde. Hunder kan sende deg et blikk som smelter hjertet.

MVH

Geir
Roar B.
"Om bildene dine ikke er gode nok, er du ikke nærme nok» er vektige ord fra den legendariske fotografen Robert Capa og det ( fortsatt) med rette.
Foreslår drastisk kutt inn fra venstre til rundt midten av bildet. Dermed konsentrere utsnittet rundt det skarpe øyet og forsterke det fine linjespillet i pelsen. Gi uttrykket et enda tettere, mer spennende og dynamisk preg.
Roar K.
God skarphet.
Kunne kanskje hatt enda litt mer kontrast?

Roar
Evelyn S.
Takker så mye for hyggelige kommentarer og tips!
Øyvind H.
Roar B. er inne på noe her og hans forslag vil gjøre et fint bilde til noe helt spesielt. Hadde tatt kuttet akkurat der øret går opp i øvre bildekant og ned. Det hadde blitt et av de bedre bildene her inne!
Evelyn S.
Øyvind: jeg er usikker på hvor du mener det skal kuttes, slik at det kuttes midt på øyet, eller bare ett øye vises?
Øyvind H.
Hei Evelyn og gratulerer med ukas bilde! Tror fortsatt at det er litt å hente, men det blir jo et litt anderledes bilde. Tenker et kutt ikke der pelsen, men der øret, rett under skyggen, går opp i bildekanten og da vil kun et øye vises. Akkurat slik som Roar foreslår, men i forholdet 40/60 cirka. Ikke sikkert det fungerer, men det hadde vært artig å se en versjon. Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Veldig fint
Betenktningsfull i uttrykket
Evelyn S.
Da er ny versjon lagt til, usikker på om det var helt etter forslaget.
Øyvind H.
Ren og skjær fotokunst dette Evelyn, begge bildene er fine og versjon 2 er også med på å framheve originalen. Flott at du tok oppfordringen, sånn skal forumet være! Takk fra Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu