-Hør her-
Hamer tribe, Syd-Etiopia.
Bildet er tatt med tillatelse.
Mørk bakgrunn.

Stor fil som ikke er nedskalert før opplasting.
Utstyr
  • Canon EOS R5
  • RF100-500mm F4.5-7.1 L IS USM
  • Brennvidde100.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1158732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Per L.
Et nydelig bilde av en flott familie! Helt ufattelig at folk lever slik i dag. Det er jo som tatt ut av en film! Mvh Per
Jostein S.
Hei
Det er noe rotekte i dobbelt forstand over dette her
God dokumentarfoto
Geir F.
Takk for kommentarer
G
Arild T.
Synes dette er et godt bilde med en fin fortelling!
Og gratulerer som ukas bilde på Bildekritikken!
Dette bildet hadde fortjent flere kommentarer, men årsaken er ganske innlysende: Du har kommentert lite på Bildekritikken i det siste, Geir. og da får du få kommentarer. Det er nemlig slik her på Foto.no at antall kommentarer man får på et bilde oftest er proporsjonal med kommentarer man har gitt på andres bilder. En til en-kommentarer preger Bildekritikken altfor mye. Kommentarer bør gis ut fra bildets kvalitet, ikke hvor mye du selv har kommentert andres bilder. Enig?


Arild
jon b.
Fantastisk bra bilde. Situasjonsdokumentarisk perle.
Teknisk ypperlig. Fremmed verden for de fleste av oss. Diskret tilnærming som folka på bilde ikke affiseres av. Veldig bra!!
Jon
Geir F.
Takk til Arild og Jon for vektige og flotte tilbakemeldinger. Du har helt rett, Arild. Jeg kommenterer lite da min erfaring tilsier at få tåler bildekritikk, men kun ros. En til en kommentar er tull. Bildets motiv, fortelling eller tekniske kvalitet, dvs. observatørenes interesse for bildet, bør avgjøre om en kommenterer eller ei. Trist å se disse som roser alle de vet de får kommentarer tilbake fra. Her er sogar eksempler på at halvparten av kommentarene er egne kommentarer på egne bilder. Da dette gir mange kommentarer blir det også flere trykk fra samme observatører, og derved mange «falske» visninger. Dette burde vært luket bort slik at egne kommentarer ikke registreres og at hver observatør teller kun en visning selv om de trykker 100 ganger på bildet. Jfr. Fotosiden.se. Dette ville vist «ekte» interesse fir bildet. Har påpekt dette for Erik, men han sier de har lite ressurser til å endre plattformen. Håper dette gir litt bakgrunn for min unnlatenhet, Arild. Hilsen fra Jotunheimen.
G
Gunnar F.
Bra Geir - jeg gir deg full tilslutning på ditt svar til Arild!
Mvh Gunnar
Roar B.
Flott, Geir ! Her er vi ved sakens kjerne. Og hvorfor Bildekritikken etterhvert har gått i retning en koseklubb med lite eller intet av det formålet forumet en gang hadde. Jfr. utdrag fra redaktørens innlegg i 2004.

* Retningslinjer for Bildekritikken *
Før man legger inn kritikker skal man være orientert om retningslinjene for bildekritikk. Det som er relevant på bildekritikken er det som handler om selve bildet. Alt annet hører ikke hjemme under bildekritikk.



Harald N.
Fin formidling av ein kvardagsleg situasjon. Topp teknisk, god komposisjon.
Mvh Harald
Arild T.
Svar til Geir og Roar B.:
Geir: Takk for fyldig og godt tilsvar!
Roar B.: Sitatet fra retningslinjene for Bildekritikk, som du referer til, bør alle som kommenterer, lese på nytt!


Arild
Geir F.
Takk for kommentarer til bildet og støtte for min kritikk.
G
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu