One Of These Things
Gammelt bilde
I ny drakt
Bildet inngår i albumet Mellom drøm og virkelighet -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger128
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1157524} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jostein S.
Hei
Fin den der!
Det minner om barndommen, da pappa kjørte med traktoren, og fraktet bort tings!
Men det var Gråtassen det. Har den enda, men har mistet kraften i de en gang så arbeidsvillige trekkarmene!
Har hørt litt på det musikalske følget. Fin sound, som kan minne om litt tilbake i tid!
Artig med bilder som vekker minner, musikk også for den del
Gode forslag du kommer med angående å få flere til å kommentere bilder
Ingvald Bright N.
Jeg føler på at du sitter på en gammel Ferguson. (Jeg har hatt en slik selv). Men, det er derfor jeg husker bildet. Kanskje du sitter i gresset ? Ingvald.
Fredrik N.
Ser ut som fotografen mediterer. Går fint an det med Nick Drake i bakgrunnen. Spesiell artist som jeg fremdeles kan lytte til. Dessverre rakk han bare å gi ut tre plater før han døde altfor ung.
Liker dette!
Arne S.
En fin ro og stemning i bilde, og stemningen blir ikke noe dårligere med Nik Drake i bakgrunnen. Hadde ikke folk nevnt traktor her hadde nok jeg trodd det var en melkerampe eller noe lignende. Syntes du har fått veldig fint lys og liv i åkeren.
Mvh Arne
Gunnar F.
Mellom drøm og virkelighet - en drøm om hva man kunne blitt, men ikke ble - slik tolker jeg det du ønsker å formidle i egen person som "stand in" - Nick Drake og hans tragiske liv har jeg ikke fått med meg selv om jeg var interessert i folkrock og i riktig alder på den tiden - her er tittel og tekst vesentlig for min tolkning, men ville tatt med "First" med henblikk på teksten som går igjen "En av disse tingene først".
Her må historien være det du ønsker å formidle - bildet kunne jeg uten kunstneriske evner klart å formidle - litt rotete fra mobilen :-)
Mvh Gunnar
Arild T.
Hviler en ro og nostalgi, en lengt etter noe som var i dette bildet. Godt presentert!


Arild
Øyvind H.
Hei Roar! Godt å høre fra deg her inne på forumet. Har akkurat hatt en hyggelig dialog med Jostein og håper at dere med litt lengre fartstid, innimellom kan vise noen av bildene, som dere har vist tidligere. Mye her inne, som jeg kunne tenke meg å kommentere på og ikke minst la meg inspirere av. For egen del er andres refleksjoner over egne bilder, noe som kan åpne helt nye måter å se og tolke et motiv på. Herved er en oppfordring til en uformell "Best of"-seksjon på forumet lansert. Et fint bilde til ettertanke Roar! Mvh Øyvind
Per L.
Et tankevekkende bilde som får meg til å lure på om han sitter på restene av et gammelt utedo og filosoferer i fred og ro over livets mange merkverdigheter! Mvh Per
Roar B.
Hjertelig takk folkens ! Som sagt et bilde lagt ut tidligere men her konvertert til sh. Et motiv om dukka opp da eg hørte sangen ved en tilfeldighet. Og sendte meg tilbake til 70 tallet, til en artist jeg hørte på den gangen selv om Drake aldri opplevde stor berømmelse i egen samtid. Men mange år seinere nærmest blitt en kultfigur sjøl om han ikke engang rakk 27 - klubben.
Øyvind: Mulig det kan være en god idé, uansett, takk for forslag ditt.
Om bildet: Tatt på en liten benk utti enga med denne ramma rundt som jeg ennå ikke har skjønt meininga med..
Roar B.
.. en liten ekstra replikk til Jostein og Ingvald: Dere er absolutt inne på noe ved å nevne denne gråtassen. Som dere ser sitter han like i forkant, ferdig innramma til og med :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu