Svunnen tid
Bildet inngår i albumet Diverse -
Fotograf
Utstyr
  • Canon PowerShot SX730 HS
  • 4.3-172.0 mm
  • Brennvidde4.3mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger33
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1155136} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Vidar S.
Hei Steinar!
Veldig fint bilde med historisk innhold. Hvor er dette?

Mvh
Vidar
Steinar Dahlen V.
Hei Vidar. Er en gammal gård der eg går tur i Vanylven.
Arne S.
Mye spennende motiv i gamle og forlatte bygninger Steinar. Syntes det fungerer fint i s/h, og jeg liker at du har fått med fjellet i bakgunn. Litt artig vinkel du har funnet.
Mvh Arne
Steinar Dahlen V.
Takk for kommentar Arne og Vidar :)
Har i det siste begynt å få meir og meir sansen for svart kvitt. (sjølvom eg er glad i farger også ) prøver fortsatt og finne mitt "kjennemerke"
Eg blei egentlig fornøgd med vinkelen her Arne . Ble en del bilder som måttte gå i "søppla"

* SDV *
Arne S.
Sort/hvitt er både vanskelig, spennende og fint. Finest er det i motiver med store kontraster syntes jeg. Så jeg liker også både farger og s/h. Ja en må alltid regne med litt svinn i foto. Mange ganger kan en halv meter til høyre eller venstre gjøre stor forskjell.
Mvh Arne
Vidar S.
Hei igjen Steinar!
Sætrevik på Hakallestranda kommer min mormor fra. Du vet vel kanskje hvor dette er? Vi ferierte her da vi var små:-) Fikk sild for første gang her, på stang altså.

Åram kirke er det min oldefar som sto for mye av byggingen og dekoreringen spesielt. Han kom fra en båtbygger familie:-) Huset de bodde i er revet der nå, men løen står der. Jeg var der for et par år siden, tok noen bilder da. Var trist at de hadde revet det fine gamle huset. De som overtok har bygget et nyere hus der nå. Det du har tatt bilde av, minnet meg mye om grunnmuren i det gamle huset som stod der før.

Skal snart besøke disse traktene igjen Steinar. Det er så nydelig her. Var på Vestkapp men det var skyet, men fikk se nok til at jeg skal ha meg en tur opp igjen så snart som mulig:-) Gleder meg.

Snakkes Steinar!
Steinar Dahlen V.
Hei igjen Vidar. Skal sei (foto) verden er jaggu ikkje stor. Du får ta kontakt om du vil når du er i området. Kanskje vi kan ta oss ein fotosafari . Finnes mange flotte fotomotiver både på Åram og ellers i Vanylven.. (og området rundt)

snakkes :)

*SDV*
Vidar S.
Tusen takk for invitasjonen Steinar. Ja, skal gi beskjed når jeg er i området:-)

Fantastisk plass! Gleder meg til å komme dit igjen:-)

Mvh
Vidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu