Lillebjørn
Tegning lagd i respekt for en stor artist og kunstner som har fulgt meg sia starten på 70 tallet. Og portrettet i kveld, aldeles fantastisk !

Org.foto. Grappa musikkforlag
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1153998} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Gunnar F.
Fantastisk tegning av Lillebjørn - jeg merker meg spesielt blikket - må være fra en god periode i livet!
Mvh Gunnar
Roar B.
Originalbildet er nok litt tilbake i tid, rundt ti år siden muligens..

Roar B.
Takk for hyggelig respons, Gunnar !
Arne S.
Det er ikke noe tvil om at du er flink til å tegne og fotografere Roar. Men dette er jo ikke noe annet en en avfotografering. Det er noe du nettopp har kritisert en annen person for å gjøre. Det hadde hver hyggeligere om vi hadde sett deg sitte og legge siste hånden på verket i det miljøet du tegner. Nå mangler det bare prisen på å være en salgs side på nett, og ikke noe personlig.
Mvh Arne
Roar B.
Ja, avfotografering selvsagt, slik du, jeg, alle som fotograferer foretar oss hver gang vi
aktiviserer utløseren.
Dette har vært tema tidligere og jeg skjønner hvilket bilde/ person du har i tankene for min kommentar. Derfor er svaret også denne gang : At det faktisk er forskjell mellom det å gjengi en annens persons verk uten annet formål enn å kopiere det 100 prosent, og til alt overmål høste ros og kred for noe som vel strengt tatt ikke handler om mer enn å stille skarpt og trykke på en knapp.
Min versjon er også en kopi, som nevnt fra et fotografi. Men denne er altså laget av meg, fra mitt hode, og mine hender. Og finnes derfor kun i et eksemplar, den du ser her - en vesentlig forskjell etter min mening.

Så kan jeg sikkert være enig at det også kunne vært mer rundt som viste selve tegneprosessen. Men siden dette var fra arkivet og jeg var i en slags " rus" etter programmet om Lillebjørn så ble det altså dette, denne gang.
Takk for innlegget, Arne ! Liker slike innlegg med kritisk blikk. Spriter opp i et til tider nokså daft og forutsigbart kommentarfelt.
Arne S.
Jeg kan se den Roar. Programmet var forresten veldig fint. Å jeg mente faktisk også det jeg skrev i den første setningen.
Mvh Arne
Roar B.
Og mange takk for det , Arne!
Syns det er greit å være litt uenig av og til, likevel være venner - selv om jeg sikkert kan være litt spissformulert i kommentarfeltet av og til. Antagelig mest fordi jeg ønsker å få folk i tale, skape debatt, om bildesyn o.l. Ellers i grunn en harmløs fyr,
i hvertfall meinte mora mi det..:)
Arne S.
Ja det burde gå fint å være uenig uten å bli uvenner. Men der kommer vel også det å ordlegge seg på best mulig måte inn i bilde tror jeg.
Mvh Are
Roar K.
Ikke helt 100% tro kopi - og det skal det da heller ikke være siden dette er en tegning.
Selv om jeg kjente personlig og vanka sammen med Lillebjørn tilbake på -70 tallet i visemiljøet var det interessant å se programmet med hans egne og andres ord. Har ikke sett ham på lenge selv om han ikke bor så langt unna meg da jeg jo bor rett ved A. Kiellands plass.

Roar
Roar B.
Mange takk, Roar ! Tenkte faktisk på deg underveis i programmet, og da jeg leita etter tegningen etterpå, dette fantastiske miljøet du også var en del av. Og som vi ser bl.a. gjennom klipp fra visefestivalen i Haugesund, tidlig 70 tall.
Fikk dessverre aldri opplevd artisten live, og nå er det forseint. Men platene hans de vil følge meg resten av livet. Og fange nye generasjoner etter det, garantert.
SveinM M.
Lillebjørn vil alltid være med oss, takket være sin fantastiske «sangbok», selv om han har vært ganske så anonym lenge..
Flott og interessant, det portrettprogrammet, forleden.

Grei tegning, forresten… ;)
Roar B.
Takk til deg også, SveinM. for samstemt kommentar til en stor og viktig artist.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu