Etter at elgen min i bilete bilde nr. 1153326
blei slakta av Andreas Knoop fann eg eit bilete av elg i solnedgang som han ønskte seg. Håpar på friske diskusjonar som det har vore ein tendens til i det siste.
Utstyr
  • Nikon D300
  • 150.0 mm f/2.8
  • Brennvidde150.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger79
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1153411} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Per L.
Dette er et prakteksemplar av kategorien elg i solnedgang - positivt ment! Dyret har lagt seg til rette med fin utsikt mot den gylne himmelen og fotografen har foreviget det hele med en flott silhuett. Et bilde som gir ro i sjelen! Mvh Per
Roar B.
Flott stemningsrapport oppe fra skaukanten. Unngår klisjéen rett og slett pga kvaliteten i komposisjon, lys og skygge, den sparsomme koloritten som forsterker uttrykket av ro og hvile. Og forplanter seg videre til eget hode.
Helt annerledes enn ditt forrige bidrag av skogens konge. Som jeg faktisk liker enda bedre, mye pga sin minimalistisk form og originalitet. Kunstneriske grep som går rett hjem hos meg. Og gjør motivet levende og interessant over tid.
Roar K.
Joda elgkua gjorde seg så absolutt i silhuett i solnedgang.

Roar
Vidar S.
Hei Harald! Kjekt at du vil ha diskusjoner.
Det må nok til skal det bli progress i dette:-)

Med dette bildet viser du tydelig hvor dyktig du er som fotograf. De aller fleste her inne har stor respekt for deg faglig, men også som menneske.
Du oppfører deg veldig flott.

Når det gjelder dette bildet så ligger ikke dette innenfor klassisk "Elg i Solnedgang" Her ligger Elgen (Det ser sånn ut i alle fall) avslappet etter en hard dag i skauen å nyter utsikten. Ikke helt ulik oss når vi slenger oss i sofaen for å se på Tv:-)

Vi kan ikke vite hva en Elg tenker, men dette bildet bidrar og gir oss en ledetråd om hvordan et slikt fint dyr tenker. Himmelen i bildet bidrar til dette, det er ingen tvil om at Elgen nyter dette øyeblikket, og dette har du klart å vise oss her Harald.

Ok! Det kommer nok reaksjoner på dette, men det skal du bare ta med ro, tenker nok at det gjør du også.

Jeg har lært masse av deg Harald, både fra kommentarer og ikke minst det du leverer fra deg av bildematerialet. Du er en mentor om du vil det eller ikke:-)


Med vennlig hilsen
Vidar
Oddmund K.
En klassiker :)
Mvh Oddmund
Hans Rich. A.
Jeg har ikke elg i solnedgang, bare sauer og det blir ikke helt det samme. Og på mye lenger avstand. Nært, og sto seg godt mot den fine solnedgangen.
Mvh Hans Richard
Øyvind B.
Meget vakker opplevelse!
Har ikke så mye og tilføye da du allerede har fått mange fine kommentarer som støtter opp under min opplevelse. God (H)elg Harald!
Mvh Øyvind

Steinar Dahlen V.
Flotte farger i Elg i solnedgang. :)

SDV
Harald N.
Tusen takk for alle fine kommentarar.
Arne S.
Skogens konge i solnedgang. Veldig fint!
Tormod N.
Fint siluett elg foto Harald, mvh Tormod
Harald N.
Takk til Arne og Tormod for fine kommentarar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu