Brukt filter for å oppnå det utrykket jeg ikke klarte uten.

http://youtu.be/Pk46wpCXAmM

Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger114
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1151851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Gunnar F.
Joda, du er tilgitt både filterbruk og youtube vedlegg med denne godt illustrerte naturskildringen som høver seg for en naturelsker som meg hvor jeg innbiller meg at jeg befinner meg like bak - i tillegg med behagelig musikk og vettug tekst - "set your spirit free"!
Mvh Gunnar
Roar B.
Kanskje filteret var det som måtte til for å bli dratt inn i bildet på en annen måte enn uten. I hvertfall min opplevelse da dette arkivbildet ble satt under lupen og fikk ny form.
Mange takk, Gunnar!
Harald N.
Her er det filterbruken som hever dette litt ordinære biletet til eit som det er verd og stoppe opp med.
Harald
Roar B.
Samme følelsen hadde eg. Er heilt ordinært motiv som florerer i bildeflommen fekk plutselig nytt liv gjennom filterbruk. Og forhåpentligvis meir rom for ulike tolkninger.
Takk, Harald !
Øyvind B.
Til tross for heftig filterbruk og bruk av YouTube ser jeg fortsatt et ordinært bilde. Eller «som florerer i bilde flommen» som du sier.
Litt statisk, mulig en lett bevegelses uskarpe skapt via kameraet hadde økt min tilstedeværelse. Gjerne uten filter og You Tube kan og godt hende.
Ikke helt «inner» der for meg. Andre er sikkert helt uenig.
Mvh Øyvind
Roar K.
Funker bra som en mellomting mellom foto og maleri slik jeg ser det.

Roar
Roar B.
Interessant, Øyvind, å se to så ulike oppfatninger som det du og Gunnar representerer. Slikt skaper mangfold og gjør Bildekritikken interessant.
Og til navnebror, ja, malerisk var det jeg forsøkte, la detaljene nærmest flyte i hverandre slik øyet og sansene våre egentlig opplever det 'in real'.
( neste steg blir å foreta et 'ekte' maleri av fotoet)
Takk for besøket!
Geir F.
Likte dette, Roar, og dersom du med dine kunstneriske evner kunne lage et maleri av dette fotoet kunne jeg tenkt meg at du la det ut. Tror enda mer "utflytende" natur med maleristrøk hadde blitt flott.
G
Fredrik N.
Fint bilde av et dagligdags motiv. Bildet ble langt mer interessant pga etterbehandlingen. Så jeg sier meg enig med Haralds kommentar. Bra dette!
Mvh Fredrik
Arild T.
Synes dette er et svært godt bilde med en etterbehandling som er eminent til dette motivet. Bjerkestammene minner meg litt om hvordan Nikolai Astrup malte dem.

Arild
Roar B.
Takk til samtlige for tilbakemeldinger !
Interessant dette temaet med filterbruk. Noen liker det, ser nye muligheter. Andre igjen mer reservert. Jeg sier vel som Ole Brumm; Ja takk begge deler, men prøver å være bevisst på hva jeg egentlig er ute etter. Dermed unngå at det kun blir et redskap for overraskelser og tilfeldigheter, skjønt det også kan føre fram, enkelte ganger.
Og til Geir, kanskje dukker det opp igjen som et maleri en gang, hvis jeg får det til da..:)
Jorunn V.
Nydelige farger - et flott bilde!
Ragnar S.
Spenstig og spennende uttrykk.
Vellykket bruk av filter slik jeg ser det.

Mvh Ragnar
jon b.
Rar sammensetting. Kulisseaktig. Sterke farger. Personen virker litt malplasert. Til tross for dette funker det som helhet på en litt rar måte. Kult.
Jon
Roar B.
Takk for kommentarer fra dere tre sist ankomne på "replikklista" !
Kanskje fargekombinasjonen er det som gjør at personen skiller seg litt ut rent plasseringsmessig? Men ingen manipulering, hun var den lille avstanden foran da bildet ble tatt, nærmest vassendene i høyt gress og bregner..
Roar F.
Det er interessant det du gjør her, ved å la detaljer i det grønne bli til et slags fargefelt, ikke blottet for tekstur som ved blur, men like fullt forenklet. Det gir fokus på personen. At vedkommende har ryggen til kan kanskje tolkes som så mangt, men stemningen i bildet er for meg bare det å gå tur i skogen. De rene basisfargene rød, grønn og blå bidrar nok til en oppløftet stemning.
Roar B.
Mange takk, Roar F.
Din fine gjennomgang skapte nye oppdagelser for egen del. Lærerikt og interessant.
Og om dama.. vi lar historia foreløpig henge litt i løse lufta :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu