SenVinter
Bildet er fra Påsken i år - tatt på Sunnmøre.
Utstyr
  • Canon EOS 1N
  • Canon EF 28-135 f/3,5-5,6 IS USM
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Sensia 100 ISO
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger152
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11492} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Einar Faret S.

Bra. Fin dialog mellom stein og trær. Kanskje fjellene i bakgrunnen også kunne få være mer til stede i ''samtalen''?
Bjarne R.

Fint ''high-key'' lys og trærne er fin plassert i forhold til bakgrunnen. Dog litt for mye uinterresant billedflate på høyre side. I opptakssituasjonen burde du gått litt lenger til venstre for å få større rom mellom stein og trær.
Erlend K.

Takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger !

EFS: Jeg kunne ha brukt et gradert gråfilter får å få en annen eksponering av fjellene, men da hadde den litt eventyrlige/drømmende effektet forsvunnet.

BR: Den kan hende at andre vinkler kunne gitt en annen uttrykksform, men jeg føler selv at denne vinkelen gjør det litt mer abstrakt. Det hadde så klart vært spennende å prøve.
Bjarne R.

Hvis deu vet hva du vil vise så må du jo selvføleglig velge den vinkelen du mener er best, men jeg mener nå at bildet ville bli bedre med et større spenn mellom stein og trær. Da får blikket et større område i bildet å vandre på. slik som det er nå så stopper blikket midt i billedflaten.
Åse G.

Nydelige lyse toner og spennende med de ''difuse'' fjella i bakgrunn. Når det gjelder steinen og utsnittet heller jeg nok mot Bjarnes kommentar. Prøvde du noen varianter uten steinen i bildet i det hele tatt - den tar uforholdsmessig mye oppmerksomhet vekk fra resten av motivet.
- hilsen Åse :-)
Erlend K.

ÅG: Jeg prøvde dessverre ingen flere varianter, bare noen alternative eksponeringer fra stedet hvor jeg stod.

Området i forkanten er bygd opp at maskiner, og jorden var helt ny og gjennomvåt. Jeg hadde ikke med meg riktige klær, og hadde ikke spesielt lyst til å gå i dette området med våt jord opp til knærne... Det ble derfor et bekvemlighetshensyn.

I all forfengelighet.

Erlend
Avsluttet .

Hva kan jeg si. Shit happens. Og det er grunnen til at vi har Photoshop. Synes bildeflaten til høyre skaper luft; man må nødvendigvis ikke feste blikket for at et område skal være viktig. Jeg ville ha forsøkt å gjort noe med bakken i forgrunnen m.h.t. lys og farge da jeg synes at denne ikke er like lekker som alt fra treet og opp.
De maestro illuminance!
You know who. The Big Guy upstairs!

MVH Jan Rosvoldsve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu